2/9 anonim válasza:
Tuning, Kandalló, Buddies, Bamba Marha ezek elég komoly hamburgereket adnak, az meg hogy kinek melyik a legjobb erősen ízlésfüggő. Én például jobban szeretem a Kandalló, Tuning féle vastag húspogácsát, valakinek meg jobban fekszik a Buddies féle lapított ami végigéri a buci méretét.
3/9 anonim válasza:
Még egy voks a Bamba Marhára :-)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Még annyit megkérdeznék, hogy melyikben adják a legnagyobb burgereket?
2018. jan. 17. 06:07
6/9 anonim válasza:
Szerintem a Burgerland(ez egyébkét a Majkáé)
7/9 anonim válasza:
Hát a Bajor sörözőben van 1000 grammos húspogácsa, és ár/érték arányban azt is kifejezetten jó hamburgerezőnek tartom. Nyilván nem egy gourmet szint, de kiváló buci, szósz és jó húspogácsa, ennél több nem is kell.
8/9 A kérdező kommentje:
Wow, csak a húspogácsa 1kg? Az elég komoly.
2018. jan. 17. 16:37
9/9 anonim válasza:
Én tennék egy próbát a Dallasban is (III.ker.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!