A burgerkingben a hamburger húsnak elég erős füstös íze van szerintetek ezt a grillen sütéssel érik el vagy valamilyen adalékanyagot használnak?
Figyelt kérdés
Szerintem, ilyen erős füstös ízt nem lehet elérni benti grill használatával. Én a valamilyen füstös ízfokozóra tippelek, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.2018. febr. 1. 23:57
1/11 anonim válasza:
A sütéssel érik el.
Külvárosi BK közelében lakom, és itt a belvárossal ellentétben nincs szűrőjük a kéményen, ebből adódóan ha szélirányban tartózkodik az ember, akár 1 kilométerre is érezni azt a grill-illatot. Nem vicc. Szoktam is gondolni, hogy ez a brutál grill-illat provokáció az éhezők ellen 8)
4/11 anonim válasza:
Szerintem is csak aroma. Gondolom, nem faszénen sütik a pogácsákat a Burger-ben, és azt sem tudom elképzelni, hogy felfüstölik, mielött odaviszik. Persze tévedhetek is.
6/11 anonim válasza:
Nem használnak semmilyen adalékanyagot.
Benti grillen sütik meg a húspogácsákat.
Ha otthon is Te magad grillezel kint a kertben akkor is teljesen más milyen íze van a húsnak, mintha bent sütötted volna a konyhában, serpenyőben vagy sütőben.
Ipari benti grill használatával el lehet érni.
A BK-s húspogácsa szerintem is teljesen más ízű mint a Mekis húspogácsa.
A BK-snek, íze van, szaftos, puha, finom.
7/11 anonim válasza:
Füstölt a hús, mint azok a húsok amiket a boltban is lehet venni.
8/11 A kérdező kommentje:
7es: a boltban sajnos nagyon ritkán találsz füstölt húst majd olvasd el, hogy az van ráírva, hogy füst páccal készült ami azt jelenti, hogy füst ízű páccal locsolják így nem történik meg a füstölési folyamat és közel sem lesz olyan, mint az igazi füstölt hús, viszont a BK-ben tuti, hogy nem füstölik meg a húst sütés előtt szerintem ízfokozóval érik el ezt az ízt plusz rásegít a grill. Ezt abból gondolom, hogy múltkor megettem kb 4 hamburgert a BK-ben és utána éreztem, hogy rosszul vagyok a füstös íztől már túl sok, otthoni grillezésnél hasonló íz kapnak a húsok, de mégis más érezni rajta, hogy az igazi.
2018. febr. 5. 13:17
10/11 anonim válasza:
Kedves kérdezö, szerintem az étteremben elektromos grill van, ami nem ad semmilyen füstös ízt a húsnak. A kerti grillnél a fa illetve faszén füstjétöl legy az ételnek füstös íze. Meggyözödésem, hogy 100%-ban mesterséges úton érik el ezt a füstös aromát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!