Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Árulnak még a McDonald's-ban...

Árulnak még a McDonald's-ban manapság müzlit joghurttal?

Figyelt kérdés

Lehet egyesek számára ez hülyén hangzik, magam is elgondolkodtam, hogy keverem-e valamivel, de nem, határozottan rémlik, hogy pár éve odavoltam a mekiben kapható müzliért és joghurtért :D Tényleg nagyon jó volt, függetlenül attól, hogy nem egy nagy "recept".

Lehet még kapni, vagy már megszűnt?

(normális válaszokat kérek, nem olyat, hogy miért nem csinálok magamnak... - előre is köszönöm!)

2017. jan. 12. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Már nem lehet kapni.
2017. jan. 13. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni, alma és más gyümölcsdarabok vannak benne. Erre gondoltál?
2017. jan. 13. 03:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Úúú én is imádtam! Majdnem minden reggel azt vettem suliba menet :)

Még lehet kapni ha egyre gondolunk, natúr joghurt,gyümölcsdarabokkal és müzlivel.

2017. jan. 13. 07:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Meglep, hogy nem szólt be senki se :D

Nagyon jó hír, hogy van még, legközelebb kérek is akkor, ha egy McDonald's felé tévedek! Amúgy így utólag az alma rémlik benne halványan, de más gyümölcs nem nagyon. Na, de majd megnézem magamnak, aztán hátha visszatérnek a pontos emlékeim :D

2017. jan. 13. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!