Nektek melyik gyorsétterem a kedvencetek és miért?
1. Tudom hogy káros bla bla bla.
2. Azt kérdeztem melyik a kedvencetek és nem azt várom válaszban hogy egyik sem .
Köszönöm .
A Mekit jobban szeretem. Általában veszek 4 hambit elvitelre, és otthon megeszem kólával. Így egy ezresből teletömhetem magam.
A többi hely drága vagy nem ízlik. A Burger King lehetne az alternatíva, de annak a húsa nem ízlik mostanában.
A hús a KFC-ben, a krumpli a mekiben. A burgereket nem szeretem így abban nincs viszonyítási alapom.
Továbbá imádom a pizzát és a kínai kajákat is. :)
Tudom, hogy egészségtelen de imádom a gyorskaját és nem érdekel milyen szemetet eszek meg. :D
A Meki azért, mert az volt nekem az első gyorsétterem amiben ettem kis korom óta. A mekiben szeretem a sajtburgert, fagyit öntettel, sült krumplit, Big Mac, salátáik is finomak, almáspite és a havi burgereket.
A Burger Kingben Whopper szendvicsek, sajtburger, fagyi, sült krumpli, smoothie.
A KFC-ben a csirkeszárnyak, csirke mell csíkok, és az, hogy újratölthető az üdítő.
KFC az legkedvencebb gyorséttermem. :) Azon belül is a sajtos-baconös Twister, aztán meg a kosarak.
A második kedvencem a Meki, az ottan nagy kedvenceim a klasszikusok, mint a BigMac, sajtburger, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!