Hol találhatóak indiai gyorséttermek (büfék) Budapesten?
Sziasztok. Indiai büféket (nem éttermet) keresek Budapesten. Azért kérdezem itt, mert kisebb vállalkozások nem feltétlenül hirdetik magukat interneten.
A lényeg, hogy nem éttermet keresek, hanem a kínai gyorséttermekhez (kis adag, nagy adag stb.) hasonló helyet. Ezen belül is a legjobb az lenne, ha az ott dolgozók is indiaiak, mert szerintem úgy igazi az egész.
A Corvin sétányon van egy Bombay curry bar nevű hely. A főnök szerintem indiai, a többi dolgozó inkább nem. A napi menü (csirkés/vega leves + főétel) a pultban van, mint egy kínai büfében. Mást viszonylag rövid időn belül elkészítenek.
Másikat én nem ismerek. De érdekel engem is, hátha mások írnak majd. :)
A westendben ha a vízesés felől mész az étterem részlegnél a legutolsó soron van egy. A Jack Burgertől jobbra egy a fagyizó mellet.
Pakisztániak csinálják, de lényegében ugyan az az ízvilág. Ezt nem csak én találom ki. Felmentem az internetre és utána néztem mielőtt kommenteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!