Miért raknak manapság rengetge éttermi kajába/mellé rukkolát?
Mostanában állandóan azt tapasztalom, hogy mindenhez rukkolát adnak.
Pl. a BurgerKing új szendvicseibe is azt raknak, de rendes éttermekben is rárakják nekem az olasz tésztaételre, a csevapra, a brassói mellé, a sült tarja mellé kért steak burgonyára... A múltkor pizzára is rárakták, miközben a feltétek között nem is volt kiírva...
Minek csinálják ezt? Ennyien szeretik ezt a szörnyen keserű salátát?
Gondolom olcsó, és látványosabb, mint mondjuk a madársaláta (azt szoktam még így dísznek látni).
Én is tikkelést kapok tőle, mert ha meleg ételre teszik, azonnal megbüdösödik a hőtől, és nem csak a saláta, de az egész étel gusztustalan, ehetetlen lesz. Hiába szeded ki, átveszi minden ezt a szagot. :(
Meg a másik, hogy miért nem lehet kiírni. A Burgerben is azt írják, hogy friss saláta, az jöhetne... a képről esik csak le (ha leesik), hogy az valójában rukkola, így nehéz szólni, hogy ugyan szedjék már le, enni akarok, nem öklendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!