Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Egy sima szakácsnak aki csak...

Egy sima szakácsnak aki csak főzni szeretne, de nem akar mesterszakács lenni, szóval neki is kell Vendéglátó technikus és stb végzetség?

Figyelt kérdés
Hogy érthető legyen, azt szeretném kérdezni, hogy egy sima szakács milyen iskolát végez?, 1 olyan aki ezzel megelégszik, nem akar konyhafőnök , mesterszakács lenni, csak főzni akar, [link] itt irják, hogy vendéglátó ipari ismeret is kell. Én nem akarok szakács lenni csak kiváncsiságból megnéztem mit kell tanulni 1 szakácsnak, és ez meglepett, hogy vendéglátó ipari ismeret stb. Vagy ez csak a konyhafőnöknek kell? 1 "sima " szakács csak megtanul főzni és kész? (senkit nem néznék le csak igy tudtam magam kifejezni)
2023. dec. 23. 16:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10 köszönöm szépen
2023. dec. 27. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sima szakäcs szakmunkäs vegzettsegem van es megis konyhät vezetek külföldön. Etlapot, beosztäst irok evek ota. Anno az lehetett konyhafönök akinek aki vegig järta a rangleträt es mindehol tudta hozni a 120%ot. Jelenleg egy 10 fös teamet vezetek, de voltam olyan helyen ahol 1 müszakban 120 ember munkäjät kellett össze szinkronizälnom...

A következö lepes az lesz, hogy 2-3 konyhäert feleljek, majd regios vezetöi poszt...

febr. 9. 12:40
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi, ez úgy meg mint a Gordon Ramsay müsorokba, hogy ordit meg idegbeteg a konyhafőnök? 😎
febr. 9. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A lovassägi hangnem kezd kimenni a divatbol azokon a helyeken amerre en dolgozok. Egy kerem vagy köszönöm sokkal hatekonyabb mint az üvöltözes...

En pl egy eleg laza fönök vagyok ilyen teren. Ha a kiadott munka el van vegezve akkor nincs basztatva a szemelyzet, ha nem azt csinäljäk amit kerek akkor meg rideg tartäs jön... de ilyet itt kb 1x kellett csak csinälnom. Az elözö helyemen is eleg volt 1x.. :D

Te is sokkal nagyobb örömmel mesz be dolgozni, ha nem äll a sarkadban egy sakäl es lesi minden mozdulatod mert akkor tutira hibäzol...

febr. 9. 12:51
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi (meghát szerintem Gordon a tv-be kicsit megjátsza az ilyet)
febr. 9. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!