Egy sima szakácsnak aki csak főzni szeretne, de nem akar mesterszakács lenni, szóval neki is kell Vendéglátó technikus és stb végzetség?
Nekem sima szakäcs szakmunkäs vegzettsegem van es megis konyhät vezetek külföldön. Etlapot, beosztäst irok evek ota. Anno az lehetett konyhafönök akinek aki vegig järta a rangleträt es mindehol tudta hozni a 120%ot. Jelenleg egy 10 fös teamet vezetek, de voltam olyan helyen ahol 1 müszakban 120 ember munkäjät kellett össze szinkronizälnom...
A következö lepes az lesz, hogy 2-3 konyhäert feleljek, majd regios vezetöi poszt...
A lovassägi hangnem kezd kimenni a divatbol azokon a helyeken amerre en dolgozok. Egy kerem vagy köszönöm sokkal hatekonyabb mint az üvöltözes...
En pl egy eleg laza fönök vagyok ilyen teren. Ha a kiadott munka el van vegezve akkor nincs basztatva a szemelyzet, ha nem azt csinäljäk amit kerek akkor meg rideg tartäs jön... de ilyet itt kb 1x kellett csak csinälnom. Az elözö helyemen is eleg volt 1x.. :D
Te is sokkal nagyobb örömmel mesz be dolgozni, ha nem äll a sarkadban egy sakäl es lesi minden mozdulatod mert akkor tutira hibäzol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!