Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A mesterszakácsok miért nem...

A mesterszakácsok miért nem sütik át rendesen a húst?

Figyelt kérdés

Félig nyers még a közepe, amikor tálalják. Mi a jó abban? Nem veszélyes úgy enni?

Köszönöm!


2015. máj. 23. 01:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg steaket csináltak, annak meg pont az a lényege, hogy nincs átsülve teljesen.


[link]

2015. máj. 23. 01:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Altalaban voroshusokat nem szoktak teljesen atsutni. Marha steak, barany, tonhal steak.

Ezeknel a pincer a rendelesnel homersekletet is kerdez, azaz hogy a telljesen atsult es az epp hogy tuzre tett, angolos kozott hogy szeretne a vendeg.

A bakteriumok egyebkent mar 80 c korul elpusztulnak.

2015. máj. 23. 01:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Ebben az a jo hogy van aki igy szereti hogy nincs kiszaritva a hus a sutessel es belul szaftos marad. :)
2015. máj. 23. 01:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
14%
Igen, minden húst így sütnek, hát én nem is eszem meg, inkább odaadtam a férjemnek a Gundelben. Nem azért mert veszélyes, hanem mert nem kívánom a nyers húst.
2015. máj. 23. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
És abban mi a jó, hogy pépesre sütöd a húst, száraz lesz, ízetlen és kisülnek a vitaminok?
2015. máj. 23. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
Milyen vitaminok sülnek ki pontosan? Tudtommal egyedül a C vitamin bomlik hő hatására, az meg úgysincs sok a húsban. Nem szárazra kellene sütni, de ne is maradjon rózsaszínű a közepe, mert az véres. Amúgy úgy emlékszem, lassan sütött kacsamellett rendeltem, de az is ilyen rózsaszín maradt, én azt nem eszem meg.
2015. máj. 23. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
tiamin pl hőérzékeny
2015. máj. 23. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, a kacsamellet is szokás "rozéra" sütni.

Ha neked így nem felelt meg akkor szólni kellett volna a pincérnek és visszateszik sülni.

Egyébként az a titka hogy az így megsütött húsokat nagyon vékonyra szelt falatokban kell enni, így nem lesz olyan mintha egy rakás rágón kérödznél.

2015. máj. 24. 01:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim válasza:
10%
Magyarok vagyunk, mi nem eszünk félsülten semmit!!!
2015. szept. 2. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
ja, csak a tatárbeefsteak-et.
2020. jan. 10. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!