McDonald’s-ba még mindig miért járnak emberek?
"Én nem tűröm ha engem átvernek, akár mennyiről is van szó. "
Na és mondd, mivel vertek át? Balra vagy jobbra a pulttól van egy A2-es méretű, fekete-fehér, rém egyszerű tábla. Arra rá van írva mindennek az ára, tömege, tápértéke, allergének, miegymás. De rendeléskor a kasszás is elmondja, ha rákérdezel. Szóval újra kérdezem; mivel vertek át? :)
Én alig eszek valamit a Mekiből, de egyetértek a kérdezővel. Amit konkrétan megeszek: sültkrumpli, halrúd, fagyi. A mostani évben nem éri meg már kis adag sültkrumpliért sem bemennem, pedig 1 vagy 2 évvel ezelőtt még bementem. Nagyon esetleg akkor megyek be, ha valakit elkísérek. De akkor inkább megpróbálok adni más alternatívát. Például Krumplipont, Tejivó, Nagyi pali, akár rendes étterem, akár rendelés. Ha rendelek például a Teletáltól vagy az Interfood-tól, az is jobb. A Meki rohadtul kihasználja azt, hogy útközben hirtelenül éhes lesz az ember és be kell mennie. Nyilván emelkedett a rezsi ott is, de az árakat még úgy is irreálisan emelték. Ezt tudom konkrétan olyantól, aki dolgozott ott. Még Burger King-be ritkán jártam krumpli és sajtfalat miatt, de már oda sem járok.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!