Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » McDonald’s-ba még mindig...

McDonald’s-ba még mindig miért járnak emberek?

Figyelt kérdés
Évek óta nem voltam nálunk. Tegnap 1550 Ft-ot fizettem egy hamburgerért ami még egy óvodás gyereknek is kevés lenne. Íze nem sokkal jobb mint az átlagos fagyasztott étel amit boltból lehet vásárolni. Az átlagos gyroszsosnál is jobb és nagyobb egy 1500 Ft-os hamburger. Ha olcsó lenne akkor megérteném. Majdnem bárhol lehet jobb kaját vásárolni sokkal olcsóbban.

2023. nov. 29. 08:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

"Én nem tűröm ha engem átvernek, akár mennyiről is van szó. "

Na és ki vert at?

2023. nov. 29. 11:22
 12/24 anonim ***** válasza:
93%

Akkor ne egyél ott.

Sokaknak ízlik, kényelmes megoldás út közben...

2023. nov. 29. 11:25
 13/24 A kérdező kommentje:
#2: Bocsánat nem neked szántam kommentemet. Úgy látszik az eredeti 2# válasz törölve lett.
2023. nov. 29. 11:28
 14/24 A kérdező kommentje:
#11 régen ettem ott és kicsit nagyobbra számítottam.
2023. nov. 29. 11:34
 15/24 anonim válasza:
100%
Az az ár amit írtál, nekem is sok lenne egy hamburgerért, de általában annyiért adnak mindent, amennyiért megveszik az emberek. Aki megveszi valószínűleg szereti a mekis hambit. Nem kell ezt túlgondolni.
2023. nov. 29. 15:17
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
járnak bizony, delenként olyan tömeg van hogy pl. a Nyíregyiben is pedig azt mondják kelet milyen csóró várhatsz fél órát a rendelésedre, érted, egy gyorsétteremben mert annyian vannak
2023. nov. 29. 16:08
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Stabilan kapsz vállalható minőséget olcsón.

Budapesten megdöbbentően megugrottan az árak, konkrétan ugyan annyi kint enni mint Berlinben vagy Hágában. Ha megkívánom, és hamburgert akarok enni (tudom a gyakorin mindenki közepesen átsütött steaket eszik zöldséggel), és elmegyek mondjuk Budapesten egy Zingbe vagy Bamba Marhába, fejenként simán ott hagyok 5-6k-t, úgy, hogy full ingadozó a minőség, a Zing néha már konkrétan rossz, ismétlem, mindez 5-6000 ft-ért.

Mekik között is vannak különbségek, nyilván azt is emberek csinálják, de kevésbé, és ott még jól tudok lakni 3000-3500 ft körül, szóval én havi 1x el szoktam menni, mert szeretem.

2023. nov. 29. 17:42
 18/24 anonim ***** válasza:
54%

Én utoljára akkor voltam mikor még 200-250 Ft volt a sajtburger!

Azt ettük 3 sajt burger kis krumplival meg kólával vagy shake! Akkor még 1500Ft- ból fejenként jól laktunk úgymond!

2023. nov. 29. 22:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 1-2 havonta egyszer Mekizem. Valóban megdrágult, bár ugyanezt el lehet mondani egy csomó kajáldáról. Én ha veszek ott valamit akkor általában kuponnal szoktam. Úgy ki lehet fogni egész normális ajánlatokat. Bár ilyen téren szerintem a Burger King sokkal jobb.

Az átlag gyrososnál szerintem azért lutri hamburgert venni. Biztos hogy nagyobb mint amit a Mekiben kapsz, de egyáltalán nem biztos hogy finomabb-e. A Mekinek az az előnye hogy mindig ugyanazt kapod kb, akármelyik étteremben.

2023. nov. 29. 22:34
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Egy kézműves hambi 3000 forinttól kezdődik, ahhoz képest nem drága. Évek óta nem voltam mekiben, de vitathatatlan hogy a minőség mindig ugyanolyan. Előbb mennék mekibe, mint egy sarki vérhas gyrososhoz.
2023. nov. 30. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!