McDonald’s-ba még mindig miért járnak emberek?
"Én nem tűröm ha engem átvernek, akár mennyiről is van szó. "
Na és ki vert at?
Akkor ne egyél ott.
Sokaknak ízlik, kényelmes megoldás út közben...
Stabilan kapsz vállalható minőséget olcsón.
Budapesten megdöbbentően megugrottan az árak, konkrétan ugyan annyi kint enni mint Berlinben vagy Hágában. Ha megkívánom, és hamburgert akarok enni (tudom a gyakorin mindenki közepesen átsütött steaket eszik zöldséggel), és elmegyek mondjuk Budapesten egy Zingbe vagy Bamba Marhába, fejenként simán ott hagyok 5-6k-t, úgy, hogy full ingadozó a minőség, a Zing néha már konkrétan rossz, ismétlem, mindez 5-6000 ft-ért.
Mekik között is vannak különbségek, nyilván azt is emberek csinálják, de kevésbé, és ott még jól tudok lakni 3000-3500 ft körül, szóval én havi 1x el szoktam menni, mert szeretem.
Én utoljára akkor voltam mikor még 200-250 Ft volt a sajtburger!
Azt ettük 3 sajt burger kis krumplival meg kólával vagy shake! Akkor még 1500Ft- ból fejenként jól laktunk úgymond!
Én kb 1-2 havonta egyszer Mekizem. Valóban megdrágult, bár ugyanezt el lehet mondani egy csomó kajáldáról. Én ha veszek ott valamit akkor általában kuponnal szoktam. Úgy ki lehet fogni egész normális ajánlatokat. Bár ilyen téren szerintem a Burger King sokkal jobb.
Az átlag gyrososnál szerintem azért lutri hamburgert venni. Biztos hogy nagyobb mint amit a Mekiben kapsz, de egyáltalán nem biztos hogy finomabb-e. A Mekinek az az előnye hogy mindig ugyanazt kapod kb, akármelyik étteremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!