Miért járnak még mindig kabátban meg sapkában az emberek, amikor van már lassan 25 fok?
Gyere ide Békés megyébe, rövidgatyában és pólóban. 10 fok van, szakad az eső, fúj a szél.
Élvezni fogod.
Jó neked. Itt második napja szakad az eső és fúj a szél.
Nem tudom merre laksz.
N
Szerintem esik az eső, és 10 fok van, de mindegy...
Egyébként pl. ha reggel mész a munkába, akkor még hideg van, és kell, aztán nappal meg haza kell vinni valahogy, és kézben hordva se kényelmes. Ha délután mész, akkor este kell. És a többi.
Most pont az az időszak van, amikor a nap egyik felében nem ugynaz az ideális, mint a másik felében. Csak nem hagyod ott a ruhát a munkahelyen, és veszel újat minden nap...
Nem pont ma,de szerdán volt több mint 20 fok és kabátba mászkáltak az emberek.
Munkában meg leizzadok,mint a ló.Akkor már inkább kibírom azt a kis időt a hidegben,mint hogy megkukuljak a hosszú gatyában egész nap
Az emberek gyengék és fosnak mindentől, de szeretik kimagyarázni magukat és morogni, ha valaki kiröhögi őket érte.
Inkább viszi magán a motyót hazafelé, minthogy kézbe/táskába kerüljön, kimelegszik a buszon, leszáll és megfújja egy kis szellő, beteg lesz és utána panaszkodik.
Én meg fogom, reggel nekiindulok a délutáni időjárásra készülve, esetleg egy plusz réteggel fent, amit utána táskába vágok vagy derékra kötök, bármi és 3 éve nem voltam megfázva. Pedig reggel kicsit néha húzom a szám, mert tud hüvi lenni. Most is lassan esik, fúj a szél és vígan kint voltam vékony gatyában, trikóban és egy nyitott kardigánban, amin átfújt a szél. Izzadtam, mint a ló míg elsétáltam a boltba meg vissza.
Nem kell ezt túlragozni. Az emberek hülyék. :D És mindig más a hibás érte, a komfortzónából meg 3mpre se lépnek ki (még akkor se, ha a saját javukat szolgálnák vele később - addig már nem tudnak előre gondolkodni.)
S mint mindig, tisztelet annak a kevés kivételnek.
Na pontozzatok le és szóljatok be. :D (Lássuk hányaknak fáj az igazság.)
Drágám, a hőérzetet te szabályozod magadnak. :)
Régebben 40 fokban is meg akartam fagyni, de megedzettem magam. Ez ennyire egyszerű. Az emberi test irtó jól tud alkalmazkodni, ezért él ember a világ minden pontján. De a modern világ embere ocsmány mód el van kényeztetve és kényelmesedve. Ezért nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!