Temetésre milyen kabátban illik menni?
Sajnos elhunyt nagynéném férje . Soha nem voltam hidegben temetésen, van fekete szövetkabátom elég vékony hosszú és egy kapucnis zippekkel díszített téli kabát fekete középhosszú.
Illetve koszorút vagy sírcsokrot vigyek?
Szerintem azt a kabátot válaszd, amelyik melegebb. Egyik miatt se fognak kinézni és egyik se olyan, amiben tiszteletlenség lenne megjelenni szerintem. Hideg van...
Én láttam már temetésen szegény embert kibolyhosodott mackónadrágban és nagyon régi stílusu zakóban megjelenni, de nem az volt az első gondolatom (és a második se) hogy kigúnyoljam, hanem a lényeg, hogy így is megjelent. Nem tudott mást felvenni.
Mi eddig mindig koszorút vittünk, de nem tudom ez mitől függ. Ahogy érzed szerintem.
Én speciel egy méregzöld kabátban voltam, mert az a téli. előtte meg fekete bőrdzsekiben.
nem a ruhán van a lényeg, hanem a búcsúzáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!