Hogy-hogy sokan kabátban voltak még kint az utcán ma is ebben a tök jó tavaszi időben?
Valószínűleg mikor hajnalban elindultak, akkor még elkelt a kabát.
Vagy könnyebben megfáznak, netán éppen most is megvannak fázva.
Mert megszokták hogy kabátba "kell" menni mostanában. Aztán ha már az utcán vannak nem mindenkinek tűnik fel annyira hogy le is vegye. Emellett reggel még nincs kánikula.
Én is azon kaptam magam napközben hogy rajtam van a kabát+pulcsi kombó, de fél órának el kellett telnie hogy észrevegyem hogy melegem van. Aztán onnantól pedig simán hazamentem pólóban.
Nálam például rendszeres hogy a jó idő kezdetén "elbízom" magam és utána 2 hétre ágynak esek.
Vagy reggelente, estefelé azért hideg tud lenni, és néha esőt is mondanak amiből vagy lesz valami vagy nem. És a kabátot meg nem tudom hova tenni akkor egyszerűbb ha rajtam van.
Mert fázósabbak.
Reggel még kellett nekik és rajtuk maradt.
(Nem vagyunk egyformák, én inkább cipelem a kezemben a kabátot, minthogy beleizzadjak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!