Miért mennek el fősuli/egyetem után olyan sokan Mo-ról?
Én a magam nevében tudok nyilatkozni, engem ezek motiváltak, amikor kiköltöztem:
-Egészségügy katasztrofális állapota
-Oktatás katasztrofális állapota
-Anyagiak
-Élhetetlen lakókörnyezet
-Rossz közhangulat
Nekem az a kérdésem, ha valaki elment, utána miért akar visszajönni?
Egy barátom szabályosan szenved, ahova költözött, pedig amilyen fotókat kirakott, mindenki áradozik utána.
Egy gond van csak: csak idős, vagy magukba zárkózott családok élnek a településükön.
Mert azt hiszik a kerites is kolbaszbol van mashol es mindenki ingyen raghatja.
Aztan kimennek pultosnak meg szobalanynak, csicskanak, majd rajonnek hogy a kolbaszkeriteshez nem fernek oda mert a kinti szuletesuek szamara ok mindig csak kitelepult kulfoldi csicskasok maradnak, szoval visszajonnek es ugyanott tartanak mint mikor kimentek.
Keves az aki sztardokinak meg menedzsernek megy ki, boldog kint, aztan ha hazajon vesz ket hazat a kint keresett penzbol.
A kulfoldieknek a kitelepult magyar pultosok meg bebiszitterek mindig alacsonyabb rendu kvazi senkik lesznek.
Lehetsz itthon is boldog, viszont sokkal tobb eszkozt megkapsz esetleg kulfoldon ahhoz, hogy a szemelyes szabadsagod valoban elvezni tudd. Nyilvan attol is fugg h merre mesz, mik a preferenciaid, pl Svedorszagot en elhagytam, a helyet ahova mindenki vagyik.
Ha erdekel a tema nezz ra a vlogomra, van ott minden ami ezzel kapcsolatos.
Udv,
Egy Kicsit Mindenhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!