Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Indokolt a felháborodásom?

Indokolt a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Tegnap beültem egy menüre. Milánói sertésszelet volt a menün. Majd kihozták nekem a sertésszeletet mellé bolognai (darált húsos spagettivel). Én a darált húsos spagettit nem szeretem(utálom), a milánóit (gombás-sonkás) pedig imádom. A menü milánóiként volt megnevezve, így gombás-sonkás köretet vártam. Nem voltam hajlandó elfogyasztani, fizetni.

A vendéglátósok azzal védekeztek, hogy mindenhol másként tálalnak, csinálják az ételeket.

Nos, a milánói az nem darált húsos. Akkor ne nevezzék annak az általuk kínált ételt.

2023. nov. 8. 07:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
22%
Anyukám szerint ami nálunk van milánói szelet, az bármi is legyen a recept, csak hasonlít arra, ami náluk van. De ott sincs minden tartományra vonatkozó egységes recept.
2023. nov. 8. 19:44
 32/32 anonim ***** válasza:
15%
Na és mi lett a sztori vége? A megoldás?
2023. nov. 8. 20:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!