Indokolt a felháborodásom?
Tegnap beültem egy menüre. Milánói sertésszelet volt a menün. Majd kihozták nekem a sertésszeletet mellé bolognai (darált húsos spagettivel). Én a darált húsos spagettit nem szeretem(utálom), a milánóit (gombás-sonkás) pedig imádom. A menü milánóiként volt megnevezve, így gombás-sonkás köretet vártam. Nem voltam hajlandó elfogyasztani, fizetni.
A vendéglátósok azzal védekeztek, hogy mindenhol másként tálalnak, csinálják az ételeket.
Nos, a milánói az nem darált húsos. Akkor ne nevezzék annak az általuk kínált ételt.
Magyarország legnagyobb problémája 🥹
1. Ha buffet étteremben vagyunk vakáción, én rákérdezek a pincérre, hogy ami kint van a asztalokon ez és ebbe van-e gomba (én utálom),
2. A la carte étteremben általában rajta van mivel van csinálva)
Ok ok a bolognai no gomba, a milánoi a gombás… de én ha ilyet rendelek (mondjuk bolognait is ritkán eszek azt is hús nélkül csak a misung), akkor is rákérdezek, hogy van-e benne!
#3 a rántott húsra is rákérdezel, hogy hús van-e benne és miből van a panír? Kb annyira alap kaja a milánói is.
Nem kaptam helyette másikat, eltávoztam.
#3 Még neked egy kis off topic:
“Magyarország legnagyobb problémája 🥹”
Nem. Nem az. Máshol is megreklamálnák ezt. Magyarország legnagyobb problémája az, hogy magyarként a magyarok felett és Magyarország felett ítélkezel, ergo te is ugyanakkora probléma vagy. Ez Magyarország legnagyobb problémája, hogy mindenki lenézi a saját nemzetét. Érdekes, mindenki magát hiszi a kivételnek.
Én pont ezért kérdezek rá, volt hogy akkor is ha a menü nem írta, de tudtam, hogy van aki rak bele…
Tanultál az esetből, nem ciki rákérdezni, sokan keverik a milánóit és bolognait (mondjuk étteremben ez fura)
“ Magyarország legnagyobb problémája 🥹”
ez csak kis trollkidâs volt, ott a smile, ha emiatt megsértettelek ne haragudj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!