Szerintetek egyszer az életben érdemes elmenni egy Michlen csillagos étterembe? Mennyibe kerül egy ilyen felső kategorias helyen egy étkezés 2 ember számára?
Figyelt kérdés
#Luxus éttermek
2023. okt. 26. 16:39
11/14 anonim válasza:
Jó pár Michelin csillagos étteremben jártam már, itt a nagyon extra fogások a lényeg, profi séf által elkészítve, különleges alapanyagokból, technológiával. Ellenben nagyon is, hogy jól lehet lakni vele. Egy két ilyen étteremben valóban van degusztációs menü is, amikor 6-7 fogásból kis adagokat végigkóstolsz, de nem csak ilyen menüket lehet enni, ez inkább a fine-dine-ra igaz, meg azért a Michelin csillagos kategória az sima menükkel nem is igen foglalkozik. Nézd meg pár ilyen étterem étlapját online, hogy neked melyik a szimpatikus, be akartam írni párat, de úgy nem megy ki a poszt, a kis adagoktól meg ne tarts. A trpdvsr is jó irányadó, ha mások véleményére vagy kíváncsi.
12/14 anonim válasza:
Az attól függ. Az átlagprolinak nem érdemes, nem értené.
13/14 anonim válasza:
Férjemmel a 45. szülinapom + házassági évfordulónkat ünnepelni mentünk ide, degusztációs menüt ettünk: [link]
Megérte, nagyon finom volt minden és különleges (de mi szeretjük más nemzetek konyháját kipróbálni, külföldön is mindig a helyi ízeket keressük), a borok is mellé nagyon jók voltak, kaptunk mellé kis bemutatást is a sommeliertől. Én teljesen jól laktam, de a féjrem sem érezte úgy, hogy be kell még ülnünk valahová enni egy hamburgert. :-) Elegáns, de nem éreztem magam kellemetlenül feszengve, barátságos a légkör.
14/14 anonim válasza:
13-as vagyok: most megnéztem a mostani menüt, februárban voltunk, akkor más volt a menüsor, szezononként változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!