Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ingyenes óvodai étkezés! Mi...

Ingyenes óvodai étkezés! Mi esik bele az "kis összegű kifizetések" kategóriába?

Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést. Mi az a kisösszegű kifizetés? Ilyet még csak bankban hallottam.

Ingyenes étkezéshez több feltétel van, ezek bármelyike esetén ingyenes a kaja. Pl. Tartósan beteg gyerek, vagy 3 gyerek minimum, vagy az egy főre eső jövedelem nem éri el a 89.000 ft-ot.

2015. aug. 28. 11:05
 2/10 A kérdező kommentje:
A mi esik bele a bevételbe kategória alatt olvastam ezt,én sem tudom mit jelent,azért kérdeztem,mert nem csak a nettó fizetés számít,hanem ha bérbe adsz,őstermelői bevétel,ápolási stb,és ott olvastam ezt is.
2015. aug. 28. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszerű:havi munkabéren, családi juttatásokon kívül kap valamelyikőtök pénzt valahonnan?
2015. aug. 28. 11:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen,de abból nem adózunk!
2015. aug. 28. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Az adómentes jövedelem is számít. Ha leírnád konkrétan, hogy milyen jogcímen van bevételed, akkor könnyebb lenne segíteni.
2015. aug. 28. 11:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Semmilyen jogcímem.A férjem a munkáján kívül szokott fusizni,ezért kap pénzt,de ez nem szerepel sehol mintha nem is lenne.De nyilván van,csak papíron nincs.Az érdekelne,hogy a fent említett kategóriába bele tartozik-e.
2015. aug. 28. 11:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Miután, illegális jövedelem, nyilván nem írhatod be. Vagy beírod, hogy a férjed adócsaló?
2015. aug. 28. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Amiről nincs papír nem hivatalos, természetesen nem kell szerepeltetni. De pont ettől nem igazságos ez a rendszer!
2015. aug. 28. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak azt írd be amiről papírod is van.
2015. aug. 28. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsanat, de nem ertem ezt a problemazast sok ember részéről...nalatok nem ugy van, hogy bemesz x-elsz egyet a 4v 5 alternativa kozul rs alairod, "oszt, csokolom" semmilyen igazolast, semmit nem ker es nem is kerhet majd senki hozzá(plane nem feketezesbol szarmazorol)..innentol kezdve,aki ezeb osszeg folott keres, a lelkiismeretere van bizva, h mit jelol...nyilvan nem azokra gobdolok, akik 50 forinttal lepik túl a határt...
2015. aug. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!