Milyen igazolás kell az ingyenes óvodás étkezés miatt 3 gyerek esetén?
Van egy MÁK-tól kapott határozatom, amin szerepel hogy 3 kiskorú gyerek van, születési adataik és minden egyéb adatuk. De ez 3 évvel ezelőtti, mikor a legkisebb megszületett akkor küldték. Ezt nem fogadják el mert régi, újat pedig nem kapok, tavaly sem adtak a féláras étkezéshez
A bankszámlakivonattal az a problémám, hogy rengeteg olyan adat szerepel rajta (utalások, mások adatai számlaszámai stb) amit nem szívesen adnék ki.
és úgy elfogadják?
hát megpróbálom még egyszer, de már tavaly sem adtak, azt mondták vigyek banszámlakivonatot...
nem igazán értem, hogy mi a túró köze van az ovinak a bankszámlakivonathoz abban az esetben, ha csak a 3 gyermek meglétét kell igazolni?! Én fix, hogy nem vinnék. Vagy ha igen, tényleg mindent kifestenék a csp-n (esetleg gyesen) kívül...
De mi az, hogy nem adnak?? Ha kekeckednek, menj be a családsegítőbe és kérj segítséget, majd felvilágosítják az ügyfélszolgálatot... jéézusom..
A MÁK simán küldi, ha kéred.
Én sem vinnék bankszámlakivonatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!