Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Sartin milyenek az árak...

Sartin milyenek az árak körülbelül? Az ételek, koktélok esetleg. Mennyibe kerül egy közép kategóriás étteremben 2 fő számára egy vacsora/ebéd?

Figyelt kérdés

2019. jún. 12. 14:20
 1/5 D. Brasco ***** válasza:
Numbeo.com
2019. jún. 12. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Most voltam pár hete. Átlag ételárak olyan 10 euro környékén vannak étteremben, két főre egy átlagos étteremben olyan 25-30 euro körül számolnék. De Görögországban gyakorl hogy az olcsóbb előételekből rendelnek többet, és az asztaltársaság megosztozik rajta. Ha láttok egy olyan éttermet, ahol hosszú az előételek listája, valószínűleg érdemes megkóstolni őket. (Tipp: ha bárhol láttok rántott fetasajtot mézzel és szezámmaggal, kóstoljátok meg!). Koktélt nem vettem de Thesszalonikiben olyan 6-7-8 euró, gondolom ott is ilyesmi árban van. Ha olcsón akartok enni, a gyros a legjobb megoldás, 3-4 euró szokott lenni a strandokon.
2019. jún. 13. 08:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon kedvesek vagytok. Nekem nehezebb dolgom lesz, glutén èrzékeny vagyok, szóval nekem tényleg csak a gyros marad, vagy egy glutén mentes étterem. De azért reméllem talállok magamnak valamit egy sima étteremben is.
2019. jún. 13. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A második vagyok. Fogsz találni mindenképp sima étteremben is, a görögök pl. nagyon szeretik a különféle salátakat, minden étteremben lehet kapni, valamint nagyon népszerű a padlizsán fetasajttal, esetleg tzadzikivel. Meg persze grillezett húsok, halak is vannak. Nem hinném hogy probléma lesz :)
2019. jún. 13. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy :)
2019. jún. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!