5 szakma közül melyik éri meg jobban a szakács a pincér a pultos a felszolgáló és a barista közül?
Szakács - biztosan lenne helyed, mert mindenhol keresnek, jó fizetésért. Nem egy lazsálós, nyugis munka, kell dolgozni ezerrel.
Felszolgáló, pultos - ha nem olyan a személyiséged, hogy szereted az embereket, akkor nem neked való. De akinek olyan, azok szeretik. Ez sem könnyű fizikailag. Arról nem hallottam, hogy olyan jól keresnének, mint a szakácsok.
A munkaidő család szempontjából egyiknél sem a legjobb.
Barista - nem tudom, mennyire van rá kereslet. Én eddig csak olyat láttam, hogy más végzettségek mellett valaki barista képzést is szerzett. Gondolom, nincs úgy éjszakázás, mint a felszolgáló, pultosnál.
Talán a felszolgáló a lég normálisabb(mondom ezt szakácsként)
Mindig is jobban keresték.
Én a szakácsot választanám, de azért az eléggé olyan szakma, hogy ha ne érdekel kétlem hogy jó leszel benne vagy élvezni fogod.
Bár lehet így van a többivel is azokról nem tudok nyilatkozni.
Talán a szakács. Azzal elmehetsz egy aránylag normálisabb helyre is dolgozni (kórház, iskolai menza, ilyesmi) ahol még szinte élhető munkaidő van. De úgy alapvetően egyiket sem ajánlom.
(egy volt vendéglátós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!