Felszolgáló vagy szakács munka papír és gyakorlat nélkül?
Van ilyen, hogy felvesznek úgy valakit akinek nincs gyakorlata és semmije és aztán betanítják?
Vagy konyhai kisegítőként kezdi az illető és van lehetősége feljebb jutni a ranglétrán?
Van iyen, biztos.
Én nem tudok ilyet.
Szakács nincs. Azért be is bszna, ha úgy raknának valakit az étterem egyik legfontosabb posztjára, hogy lehet, egy rántottát se tud megsütni.
Felszolgáló van, főleg svédasztalos éttermekben, szállodákban, ott csak a svédasztalt töltik, asztalt szednek le, terítenek meg meg a rendelt italokat kihozzák, de ha pl ételt -italt kell ajánlani mondjuk mogyoróallergiásnak, arra már ott a képzett kolléga, az a la carte-ot is azok intézik általában. Nem túl nívós éttermekben meg van, hogy egyáltalán nincs szakvégzettséggel rendelkező felszolgáló.
Igen, mondjuk arra lettem volna konkrétan kíváncsi, hogy pl. van egy személy aki imád főzni és jelentkezik szakácsnak mondjuk azt felveszik-e és betanítják vagy esélye sincs papír és gyakorlat nélkül.
Ha mondjuk szeretne szakács lenni akkor milyen iskolát ajánlotok neki?
Folyami hajón tanitottam màr be reggeliztető szakàcsnak / hidegkonyhàsnak , őstermelőt, tanàrt, gènsebèszt, autó szerelőt, szobafestőt, 8 àltalànost ès egyetemet vègzettet is.
Van aki azóta sous chef màr.
Felszolgàló szintèn, banki ugyintezo, karosszèria lakatos, stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!