Pincér/felszolgáló tanfolyam, önálló gyakorlati hely keresés. Hogy kezdjek neki?
180 órás gyakorlat van előírva és nem tudom,hogy kezdjek neki a gyakorlati hely kereséssel.
Álláskereséskor nem vmi jó a kommunikációm, de amúgy szeretem az embereket, ismerkedni is szeretek, meg csinos is vagyok a pincérkedéshez. :)
Valami ötletet adnátok,hogy: Hogy kérdezzem meg tőlük? Milyen legyek? Hogy tudnám megnyerni őket?
Sajnos nehezen veszem az elutasítást..
Általában a nagyobb, átlágnál valamivel nívósabb éttermek, vendéglátó-helyek vállalnak ip.tan. képzést. Ehhez megvan nekik a szükséges gépi, egyéb felszerelési szükségletük (pl. müa.tányér stb. :)) ), ill. van olyan szakképzett alkalmazottuk, vagy a főnöknek van meg az a végzettsége, ami előírt az ip.tan. tanításához.
Ill. rendelkeznek a Kereskedelmi és Iparkamara által kiadott engedélyszámuk, stb. stb.
Tehát tudd, hogy nem szivességet tesznek veled.
Ettől kezdve bemégy akármelyikbe, keresed a tulajt, vagy az üzletvezetőt, és egyszerűen elmondod, hogy te ip.tan.-ként gyakorlati helyet keresel. Szeretnéd megkérdezni, tudnak-e vállalni téged?
Ennyi. Ha éppen e tekintetben betelt létszámuk van, akkor mégy a következőhöz, vagy még éppen ezt az illetőt megkérdezed, esetleg tud-e valakit, akinél sikerrel jelentkezhetnél.
Ennyi.
Pesten lehet, hogy szállodák, egyéb településeken az országban még az éttermek vállalják ezeket.
Szálloda "vidéken" jószerivel alig van!
köszia válaszokat. a gyakorló hely, ahol a műa. tányérokkal stb. gyakorolhatok biztosítva van, csak a gyakorlat (180 óra), élesben, az nincs biztosítva.
Igen, vidéken tanulom és tényleg nincs vmi sok szálloda errefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!