Az ételt pedig olyan fogyasztja, aki már lobogtatja a kártyáját az első oltás után egy héttel, miközben a védettség a második oltást követő két héttől alakul ki.
2021. ápr. 25. 06:02
3/12 anonim válasza:
Persze, hogy elofordulhat.
Mondjuk arra kivancsi lennek, hogy amikor csak oltas igazolassal lehet meglatogatni akarmilyen muintezmenyt, akkor az ott dolgoktol is kotelezo elvaras lesz-e az oltottsag ... mert abban az esetben nem fordulhat elo, hiszen a szemelyzett is oltott lesz.
2021. ápr. 25. 06:37
4/12 anonim válasza:
Remélem, igen. Szeretném, ha olyan szolgálna ki ill. főzne nekem, akinek van agya. Akinek nincs, abban nem bíznék annyira.
2021. ápr. 25. 06:39
5/12 A kérdező kommentje:
Védettségi kártyát is oltatlan ellenörzi. :D
2021. ápr. 25. 06:56
6/12 anonim válasza:
Biztos van ilyen, de KIT ÉRDEKEL? ne érdekeljen már senkit más oltottsága.
2021. ápr. 25. 07:33
7/12 Fsms válasza:
Simán lehet. De mi lesz a 6 hónapos lejárat után? Akkor már az oltott sem mehet foci meccsre? Vagy új oltás kell? Meghosszabbítják a kártyát?
Nekem változatlanul zavaros.
2021. ápr. 25. 08:02
8/12 anonim válasza:
Nekem van védettségim, én tegnap kimentem teraszos helyekre kikérni a kaját 150ft darabja, hogy kikérjem, fizettek mint a kisangyal. Lehet, hogy mást is kitalálok majd, örülök annak, hogy kereshetek pénzt a védettségimmel. :)
2021. ápr. 25. 08:08
9/12 anonim válasza:
#7-es, ha valóban lenne kártyád tudnád, hogy az oltottakén nincs lejárati idő, a 6 hónap érvényesség a fertőzés miatt védettekére vonatkozik.
Az jelenleg is zajló kutatások témája, hogy meddig védenek az oltások, de egyre nyilvánvalóbb, hogy a 6 hónapos becsléssel csak nagyon biztosra akartak menni, és legalább 1 évig esélyesen kitart. Az oroszok már 2-3 évet is emlegetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!