Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elöfordulhat egy oltatlan...

Elöfordulhat egy oltatlan szakács késziti az ételt,oltatlan felszolgálo hozza ki az oltott vendégnek?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 05:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, erre egyelőre nincs szabályozás.
2021. ápr. 25. 06:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ételt pedig olyan fogyasztja, aki már lobogtatja a kártyáját az első oltás után egy héttel, miközben a védettség a második oltást követő két héttől alakul ki.
2021. ápr. 25. 06:02
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Persze, hogy elofordulhat.

Mondjuk arra kivancsi lennek, hogy amikor csak oltas igazolassal lehet meglatogatni akarmilyen muintezmenyt, akkor az ott dolgoktol is kotelezo elvaras lesz-e az oltottsag ... mert abban az esetben nem fordulhat elo, hiszen a szemelyzett is oltott lesz.

2021. ápr. 25. 06:37
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
Remélem, igen. Szeretném, ha olyan szolgálna ki ill. főzne nekem, akinek van agya. Akinek nincs, abban nem bíznék annyira.
2021. ápr. 25. 06:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Védettségi kártyát is oltatlan ellenörzi. :D
2021. ápr. 25. 06:56
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Biztos van ilyen, de KIT ÉRDEKEL? ne érdekeljen már senkit más oltottsága.
2021. ápr. 25. 07:33
 7/12 Fsms ***** válasza:
94%

Simán lehet. De mi lesz a 6 hónapos lejárat után? Akkor már az oltott sem mehet foci meccsre? Vagy új oltás kell? Meghosszabbítják a kártyát?

Nekem változatlanul zavaros.

2021. ápr. 25. 08:02
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van védettségim, én tegnap kimentem teraszos helyekre kikérni a kaját 150ft darabja, hogy kikérjem, fizettek mint a kisangyal. Lehet, hogy mást is kitalálok majd, örülök annak, hogy kereshetek pénzt a védettségimmel. :)
2021. ápr. 25. 08:08
 9/12 anonim ***** válasza:
70%

#7-es, ha valóban lenne kártyád tudnád, hogy az oltottakén nincs lejárati idő, a 6 hónap érvényesség a fertőzés miatt védettekére vonatkozik.

Az jelenleg is zajló kutatások témája, hogy meddig védenek az oltások, de egyre nyilvánvalóbb, hogy a 6 hónapos becsléssel csak nagyon biztosra akartak menni, és legalább 1 évig esélyesen kitart. Az oroszok már 2-3 évet is emlegetnek.

2021. ápr. 25. 08:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. De mi ezzel a gond?
2021. ápr. 25. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!