Miért mehetnek oltatlanok az éttermek teraszára?
Pont ez cél. Még mindig nem esett le, hogy itthon az ún. svéd modellt követjük, csak épp nincs reklámozva, hogy ne legyen hiszti?
Az elmúlt napokban felszabadult több ezer kórházi ágy. Lehet oda újakat tenni, miközben rengeteg ember természetes módon átesik a cuccon és természetes védettséget kap.
Jogos felvetés és a nagyobb óvatosság tényleg megelőzött volna valamennyi elkerülhető jövőbeni halálesetet.
De az is biztos, hogy a 3,5, hamarosan 4 millió oltott már érezhető hatással lesz a járvány terjedésére, a harmadik hullám csúcsai nem fognak visszatérni szerintem. Viszont a nyájimmunitáshoz szükséges 7 millióhoz meg kell győzni az eddig nem regisztrált 2,5 milliót is, azoknak meg kell egy csalogató erő, különben hagynák a francba.
5
Te nyugdíjasként minek aggodsz emiatt? Úgyis egesz nap a tv előtt ülsz és az m1-et nézed
6
Te most komolyan gondolod amit írtál vagy bérkommentelo vagy?
#7, te emlegetted tegnap is a spanyolnáthát? Mert ugyan nem válaszoltam neked, de eszméletlen jót röhögtem azon, hogy a spanyol felfedezőket meg az aztékokat emlegetted példaként.
Súgok: a spanyolnáthajárvány 1918-19-ben zajlott és egy konkrét influenzatörzsre utal.
A spanyol konkvisztádorok ugyan behurcolhattak más influenzatörzseket 400 évvel korábban, de a biológiai népirtást a szintén általuk behajózott himlő okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!