Hova vigyem étterembe a nőmet, ha el akarom kápráztatni?
Ezzel a beszédstílussal, hogy "vigyem a nőmet" nem fogod elkápráztatni, max akkor, ha értelmileg a te szinteden van.
Egyébként meg vidd haza, és kápráztatsd el a főző tudományoddal, utána meg a farkincáddal.
23: " Ui: ez a nőm megfogalmazás nem épp szimpatikus :) legyen barátnőm , vagy ha házasok vagytok, feleség :) de ettől ki tudok akadni, és szerintem nem vagyok egyedül :D Kicsit olyan, mintha az ősi kultúrában ki akarnad fejezni, hogy van egy nőnemű társad :D Szóval inkább barátnő :) "
Neki tetszik ez a stílus, úgyhogy nem gond.
" Mivel akarod elkápráztatni? Csak jó drága legyen, vagy van egy stílus amit szeret? "
Alapvetően arra gondolok hogy a minősége legyen jó.
Az ételnek és ahogy páran fogalmaztak magának a helynek is.
Elvittem nemrég a szamosba azt hittem elit hely azok a nyavalyások viszont romlott süteményt szóltak le a torkunkon.
Akarok meginni ebbe a csapdába esni hogy beviszem egy látszólag jó étterembe, aztán átvernek.
Budapesten lenne, esetleg ha valami nagyon jót tud valaki, akkor Pest megye.
Attól függ milyen a nő személyisége, felfogása, milyen igényei vannak. Ha olyan akkor egy rangosabb, szép panorámával, drágább étterem jöhet szóba.
Ha kicsit visszafogottabb, szolidabb nő, akkor egy egyszerűbb, de kulturált családiasabb jellegű étterem is megteszi.
Attól is függ milyen az anyagi helyzeted és hogy milyen korosztályba tartoztok. Az sem mindegy, hogy most elviszed egy puccos étterembe, amit alig tudsz kifizeti, vagy neked ez egyáltalán nem okoz problémát. A kevesebb néha több. Egy puccos helyen is érezheti magát rosszul az ember, és egy egyszerűbb, de kulturált helyen is érezheti nagyon jól az ember.
Az sem mindegy, hogy azért szeretnéd lenyűgözni, mert hosszútávon tervezel vele, vagy csak egy rövidebb alkalmiszerű kapcsolatra.
Amilyen éttermekhez eddig volt szerencsénk igencsak elkápráztatna mindkettőnket egy normális hely.
Lehet túlzásokba esni válasz helyett de azért max lepontozas jár
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!