Ha anyagilag jól állsz, akkor valami luxusabb kategóriás étterembe, ha csóró vagy vidd el a Mekibe. :D
2023. júl. 19. 19:17
2/39 anonim válasza:
Nem írtál helyszínt szóval azt mondom Olaszországba a Osteria Francescana-ba.
2023. júl. 19. 19:19
3/39 anonim válasza:
Tripadvisor, Budapest, ettermek.
2023. júl. 19. 19:20
4/39 anonim válasza:
Mivel akarod elkápráztatni? Csak jó drága legyen, vagy van egy stílus amit szeret? Az is jó, ha elviszed egy nápolyi pizzériába, (Nápolyba) ami nem feltétlenül a legdrágább hely, de elég stílusos dolog lenne.
2023. júl. 19. 19:25
5/39 47. válasza:
Tőled essen hanyatt, ne egy étteremtől.
2023. júl. 19. 19:38
6/39 anonim válasza:
Párizsba, magángéppel, természetesen pazar kilátás nyíljon az éjszakai városra az Eiffel-toronnyal.
2023. júl. 19. 19:40
7/39 anonim válasza:
Nőként írom, ha tetszel neki, ne adj isten szeret, akkor boldog lesz attól is ha egy szendviccsel kiültök a Gellért hegyre.
2023. júl. 19. 19:43
8/39 anonim válasza:
Igazából szerintem bárhova, ahol olyan étel van amit szeret, és utána olvastál, hogy ott jó :)
Én nagyon örülnek, ha a párom utána néz, hol a legjobb a marha pörkölt :D És elvinne oda. Szerintem ennyi a kulcsa, meg persze aránylag jó hely legyen, tehat ne egy sor padon ucsorogjetek a sos, maszatos asztal felett :))
Ui: ez a nőm megfogalmazás nem épp szimpatikus :) legyen barátnőm , vagy ha házasok vagytok, feleség :) de ettől ki tudok akadni, és szerintem nem vagyok egyedül :D Kicsit olyan, mintha az ősi kultúrában ki akarnad fejezni, hogy van egy nőnemű társad :D Szóval inkább barátnő :)
2023. júl. 19. 19:50
9/39 anonim válasza:
Helyileg mégis?
Egyébként nekem a legszebb emlékek mindig az általam vitt/készített ételek voltak egy szép helyen lévő piknik keretein belül.
2023. júl. 19. 19:54
10/39 anonim válasza:
engem pl nem az kápráztatna el, hogy mennyire jó a hely, hanem mennyire találta el az ízlésemet, mennyire figyelt, mikor arról beszéltünk, mit szeretek és mit nem.
meg azzal, ha jobban tisztelne és ne a nőjének nevezne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!