Hova vigyem étterembe a nőmet, ha el akarom kápráztatni?
Igazából szerintem bárhova, ahol olyan étel van amit szeret, és utána olvastál, hogy ott jó :)
Én nagyon örülnek, ha a párom utána néz, hol a legjobb a marha pörkölt :D És elvinne oda. Szerintem ennyi a kulcsa, meg persze aránylag jó hely legyen, tehat ne egy sor padon ucsorogjetek a sos, maszatos asztal felett :))
Ui: ez a nőm megfogalmazás nem épp szimpatikus :) legyen barátnőm , vagy ha házasok vagytok, feleség :) de ettől ki tudok akadni, és szerintem nem vagyok egyedül :D Kicsit olyan, mintha az ősi kultúrában ki akarnad fejezni, hogy van egy nőnemű társad :D Szóval inkább barátnő :)
Helyileg mégis?
Egyébként nekem a legszebb emlékek mindig az általam vitt/készített ételek voltak egy szép helyen lévő piknik keretein belül.
engem pl nem az kápráztatna el, hogy mennyire jó a hely, hanem mennyire találta el az ízlésemet, mennyire figyelt, mikor arról beszéltünk, mit szeretek és mit nem.
meg azzal, ha jobban tisztelne és ne a nőjének nevezne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!