Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ajánlana valaki Budapest...

Ajánlana valaki Budapest területén egy olyan éttermet, ahol tisztelik és becsülik a vevőket? (Párommal mennénk havonta egyszer.)

Figyelt kérdés
Páromat leginkább az újbudai rész érdekelné. (Persze meg fogom győzni, hogy nem kell olyan "nagy ebéd", hogy jól érezzük magunkat.) Kisebb másfajta meglepik is erősíthetik a kötődésünket.

#minőségi kiszolgálás hiánya
ma 08:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Hol van olyan, hogy nem?
ma 08:30
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Mit vártok el egy étteremben?

Mi volt az eddigiekben probléma?

ma 08:32
 3/11 A kérdező kommentje:

Minőségi kiszolgálás hiánya. Sajnos létezik ilyen.

Párom szerint "fellazult a munkahelyi fegyelem." Jól mondta. Vannak olyanok is, akik nem tartanak be bizonyos illemszabályokat.

ma 09:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a Hűvösvölgybe mennék a lángososhoz. Udvariasak, kedvesek, lehet a helyiekkel beszélgetni és nem baromi drága. :)
ma 09:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Van ilyen csak meg kell fizetni. Pl stand25 bisztró
ma 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 Én sem ismerem sem a kérdezőt, sem a párját, de ne tegyünk úgy, mintha mindig minden vendéglátóhelyen minden tökéletes lenne! Vannak rossz vendéglátóhelyek és vannak bunkó pincérek. Tudom, ez igény kérdése is.
ma 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

Még mindig nem értem, hogy mit értesz a minőségi kiszolgálás alatt.

Pontosíts. Mit, hogyan.

Sosem jártam még olyan étteremben, ahol balhézni kellett volna bármi miatt. Mindig megkaptuk az ételt.

Az, hogy nem ízlett esetleg, az nem a minőséghez tartozik. Az ízlés dolga. Az, hogy fel van sorolva az étlapon hogy mik vannak, de te variálni akarsz, és emiatt húzzák a szájukat, szintén a te dolgod. Az, hogy neked pl. az nem minőségi, hogy minden embernek megvan a maga stílusa, azzal neked/nektek van dolgotok.

Ilyen példákat írj légyszives.

ma 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#8 Nem a kérdező vagyok, de nekem pl. nem minőségi a kiszolgálás, ha a pincér az asztal túloldaláról, olyan "nesze, zabálj, {äđzĐ<Ä]!" stílusban löki elém az ételt.
ma 11:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Belvárosból: Bécsi Szelet.

Csepelről: Bogrács Vendéglő.

ma 11:42
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, a 8-as válasz eléggé jól érzékeltette azt, hogy milyen minősíthetetlen stílusról lehet szó.

ma 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!