Hova vigyem étterembe a nőmet, ha el akarom kápráztatni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 19:13
11/39 anonim válasza:
Jules Verne étterem, az Eiffel-toronyban. [link] Ezzel biztosan elkápráztatod!
12/39 anonim válasza:
A fogalmazásmód után ítélve, saját magad jobban szereted, mint a "nődet". Igazából az elismerést akarod besöpörni.
14/39 anonim válasza:
13: végre sikerült valakinek a kérdésre válaszolni, bravó! (Mondjuk most nekem sem...)
15/39 anonim válasza:
"Ha anyagilag jól állsz, akkor valami luxusabb kategóriás étterembe, ha csóró vagy vidd el a Mekibe. :D"
Már olyan árak vannak a Mekiben, hogy lassan az is az elkápráztatás kategória. Mondom ezt úgy, hogy egy olcsó lakás árát elköltöttem már ott.
16/39 anonim válasza:
Vidd el a Burger Kingbe és mondd, hogy ANNYIRA unod már a luxuséttermeket, valami új élményre vágysz.
17/39 anonim válasza:
Ki puhatolod, hogy milyen stílusú kajákat szeret és egy annak megfelelő étterembe. Nálam ez bevált :)
18/39 anonim válasza:
Kínai negyed közepén vannak ilyen nagyon autentik helyek, rossz nyelvek szerint némelyik kutyát is ad. Életre szóló élmény lenne.
19/39 anonim válasza:
Aluljaros fosatos giroszoshoz vidd
20/39 anonim válasza:
Tényleg írhatnál támpontokat! Egyrészt melyik városban, másrészt mennyit szánsz rá. A Saltban pl van degusztációs menü, borpárosítással, kb 130ezerért, vagy az Arany Kaviárban kaviár kóstoló is kb ennyi. Ezekben voltam, tényleg jók, de gondolom van pár hasonló hely, pl a Costes, Kollázs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!