Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Meddig lehet emelni még 1...

Meddig lehet emelni még 1 gombóc fagyi árát?

Figyelt kérdés

500 Ft-tal szerintem már így is átlépi a lélektani határt..

Fizetés arányosan régen is ilyen drága volt?

2023. máj. 1. 16:23
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Arra emlékszem, hogy kb 20-22 éve, ha ott csilingelt 60ftnyi felesleges apró a zsebemben, abból simán kijött 2 gombóc fagyi.
2023. máj. 6. 22:09
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Most is van, aki sorban áll érte. Én régebben, mikor 200 forint volt nyáron szinte mindennap fagyiztam valahol 1-2 gombócot, mostmár nem veszem meg. Inkább veszek 1-2 litereset a boltban, bár annak is felment az ára, de még mindig jobban megéri. Egészen finomak vannak, szóval a minőség miatt sem fogom cukrászdában venni ezután. Biztos vannak mások is így ezzel, de amíg van kereslet rá 500-ért, addig emelni fogják az árakat tovább. Főleg, hogy az alapanyag, munkaerő fizetése és a rezsije is megnőtt a helyeknek.
2023. máj. 11. 09:51
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

A fagyi víz-etelszínező, ízesítő, stb.

Csak hogy a hűtése, a cukrászda rezsije rengeteg pénzbe kerül

2023. máj. 20. 03:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!