Normális ha csótányok vannak egy gyorsétteremben?
A népszerűbb gyorsétteremben dolgoztam egy ideig és amikor hátravittem szelektálni a szemetet azt vettem észre, hogy kisebb csótányok mászkálnak a pulton ahol a vendégtálcákat is pakolni kellett, földön is volt egy jó pár, már szinte zavaró volt és minden nap azért aggódtam, hogy valahogy hazahordom a ruhámon..
Nem csak a hátsó részen, hanem a folyosón, a vendégtérben, mosdókban is előfordult 1-2.
Megkérdeztem, hogy ez normális és azt mondták a vezetők igen, de így utólag elég bizalomgerjesztő lenne vendégként.
Lehet ezt valahol jelenteni?
Ahhoz képest, hogy ekkora névvel rendelkező gyorséttermet vezetnek, nagyon spúrkodnak mindenen, már a felújítás is ráférne az étteremre, az országban kb az összes fel van újítva csak ez nem, de még így se akarnak pénzt kiadni rá.
Tele van hajléktalanokkal sokszor a vendégtér, vannak balhésak is, sokszor nekem kellett kitessékelnem őket pedig nem ez volt a dolgom.
Több dolgozó is kérdezte felbérelnek-e egy biztonsági őrt? Erre azt mondja az étteremvezető: "Nem fogok kiadni erre 500e Ft-ot."
Nem lehet csótány ott, ahol étellel dolgoznak. Kötelesek rovarirtót foglalkoztatni.
NÉBIH foglalkozik ezzel.
Csak nem Salgótarján? Ott van mindig tele csövesekkel a meki.
Nébihnél kell jelenteni.
Hiába van irtás évente földesáruval békével a csótány szinte kiirthatatlan.
Sok étterem küzd vele.
A vendégek is biztos szólnak, ha látnak.
Én láttam már, és nem mentem oda vissza.
Közértben is láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!