Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ez a rémsok pénz mi lehetett?

Ez a rémsok pénz mi lehetett?

Figyelt kérdés

Álláshirdetés volt futárnak egy helyi éttereme, mára volt megbeszélve, hogy megyek a tulajhoz be az étterembe, megbeszélésre, mert érdekel az állásajánlat. Bementem az étterembe, majd egy alkalmazott vezetett el a tulaj irodájába. Az iroda nem az étterem épületében volt, hanem egy hisszú udvaron kellett átmenni, külön épületben. Ott talalkoztam a tulajjal és beszéltünk. Ott derült ki, hogy nem engem vesz fel, mert annyit mondott csak, hogy majd értesít ha rámesett a választás. Az önéletrajzom eltette mégpedig egy fiókba.

Most jön, amiről lényegében a kérdés szól.

Ahogy a fiókot kinyitotta egy dobozban kb. 30 cm hosszan egy csomó pénz volt, magyar forint. Ránézésre volt több ezer darab bankjegy, egymás után, ami sok ötszázas, sok ezres, sok kétezres, ötezres is sok, tíz és húszezres is sok, de nem szépen sorban külön, hogy húszezresek külön, tízezresek külön, stb, hanem össze-vissza a rengeteg ezres között kb. 10 darab húszezres, aztán ket darab örezres, megint ezresek közte kétezres, ötszázas, tízezres. De ha már volt a sok ezres között húszezres, nem egy volt, hanem mondom, kb. 10 darab, majd más bankjegyek, vegyesen össze-vissza, megint vagy 10 darab húszezres. Mondom nem külön, össze-vissza hanyagul, kicsit gyűrötten nagyon sok pénz a fiókban. Kb.1 percig láttam, mert oda tette a mappájába az önéletrajzom, azt elővette, addig nyitva volt a fiók. Összesen szerintem volt vagy 6-8 millió, de lshet több pénz.

Ez a rengeteg pénz mi lehetett? Bevétel vagy mi?

Semmi közöm hozzá, csak kérdezem, mert azért ennyi pénzt nem hagy normális ember egy épületben, zárt állapotban sem. Meg amúgy, hogy ott voltam mint idegen, ha normális gondolkodása van, nem mutogatja a pénzét, úgyértem nem nyit ki ooyan fiókot amiben milliók vannak.

2023. jan. 4. 21:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Váltópénz+fizetés hetente, mert a sok düddő pincérnek elfogy a pénze pár nap alatt cigire és energia italra.
2023. jan. 5. 19:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Dolgoztak ott az udvaron munkások, takarítónő is volt az épületben, az jutott eszembe, hogy csak egyszer felejtse nyitva a tulaj az iroda ajtót míg rővid időre valahova wc, vagy bármi elmegy, valaki beoson, kivesz egy pár darab bankjegyet, esetleg 100-200 ezer forintot, észre sem veszi a tulaj, hogy hiány van, meg sem látszik, hogy vettek el belőle. Felelőtlen.
2023. jan. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!