Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan mentsem meg magam egy...

Hogyan mentsem meg magam egy lehetetlen anyagi helyzetből?

Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves fiú vagyok. Nagyon nehéz helyzetbe kerültem. Mostanában nem állunk olyan fényesen anyagilag. Reggel kaptam egy 10 ezres bírságot a buszon mivel lejárt a jegy és elfelejtettem újat venni. Egyik szülőm nálam tárolt 13 ezer forintot. Mivel nem akartam nekik még több szart csinálni ebből akartam visszanyerni mixen az árát a bírságnak viszont sikeresen elbuktam egy 1.08-as szorzón. Viszont semmi pénzem nincsen. Nem tudom mitévő legyek. A munkát nem engedi időm mivel iskolába edzésre járok. Semmim nincs lassan összeomlok körülöttem senki nem tud segíteni. Mitévő legyek? Minden szar az életben lassan összeomlom. Már az öngyilkosságon is gondolkoztam de az semmit sem old meg. Valami ötlet hogyan juthatnék pénzhez?

2022. dec. 7. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Mond el a szüleidnek, őszintén, hogy mi történt!

Haragudni fognak és lehet, hogy kiabálni is, de ez nem olyan dolog, amiért az embernek öngyilkosnak kellene lenni...!!!

Mindet megold az idő!

Pár év múlva ez már nem fog számítani!

2022. dec. 7. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

1. Beszélja szülökkel.

2. SOHA, de SOHA ne akarj szerencsejátékkal szerezni több pénzt, mert csak belebuksz

2022. dec. 7. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

- Add el valamely ingóságaidat, az eladási árból törleszd a kötelezettségedet a szüleid felé

- ha zsebpénzt/ajándékot kapnál tőlük a jövőben akkor azzal szemben az adósságod beszámítják.

13 ezer forintért kár öngyilkosnak lenni. Van aki 13 milliárdos adósság mellett sem az…

2022. dec. 7. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
ne járj edzésre, hanem menj el diákmunkázni délután, vagy hétvégi beugrósnak pakolni, stb. Van épp elég lehetőség.
2022. dec. 7. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha nyertél volna most lenne 3240Ft-od és így is tartoznál apádnak 9760Ft-al, most meg 13eFt-al jössz neki. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy egész hétvégét diákmunkáznod kell, 2 nap munkát még elkényeztetett szobafikuszként is kibírsz!
2022. dec. 7. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Fiatalok nem értik a pénz értékét, még 2012-ben kérdezte tőlem egy srác, hogy mit akarok ilyen sok pénzzel csinálni, mert havi 80 ezret kerestem. Ez abszolút nem lehetetlen helyzet ennél többet költök egy héten szórakozásra. Elmész dolgozni, visszafizeted nekik.
2022. dec. 8. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!