Mit csináljak a munkahelyen, ha a főnököm/felettesem egy lehetetlen feladatot ad nekem?
Figyelt kérdés
Például egy nem létező dolgot elhozni vagy egyéb lehetetlen dolgot megcsinálni. Mert néha szoktak így szórakozni az újonccal, hogy megviccelik ilyennel.
2022. jún. 6. 19:14
2/9 anonim válasza:
Kanyarfúró, hullámgyalu, meg ilyenek? Nevess, és mondd, hogy már nem veszed be!
4/9 anonim válasza:
Addig jó, míg nem ad öt napot egy olyan feladatra, amit a harmadik nap se körvonalaz...
5/9 anonim válasza:
Addig se kell dolgozni, míg keresed a kanyarfúrót
6/9 anonim válasza:
Szerintem hozd el nekem az alakulótér kulcsát is!
7/9 anonim válasza:
Ha csak egyszer van ilyen, újonccal, és behúznak a csőbe, nevetnék rajta egyet, ártalmatlan poénnak tartom. Ha folyamatosan cs.tetnek ezzel, mennék a HR-re, hogy fontos dolgokra nincs időm azért, mert folyamatosan szívatnak.
8/9 anonim válasza:
Aki másnak Kebel Kenéz, annak neve Letymen Tyütyü.
9/9 anonim válasza:
Elgondolkodhatnál azon a vicces kis tréfán, hogy hárman-négyen egy vaskos zsákot ráhúztok, két lasszóval elejét veszitek a mozgolódásnak, majd kicsit megcsiklandozzátok tényleg csak pár korbácsütéssel, nehogy reklamálni támadjon kedve... Esetleg bármi balesetnek tűnő ha belefér jó szervezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!