Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A magyar éttermekbe csakúgy...

A magyar éttermekbe csakúgy be lehet menni wc-zni?

Figyelt kérdés
Pl. sétálok az Andrássyn és pisilnem kell, akkor bemehetek egy random étterembe elvégezni amit el kell és simán kijövök ?
2022. dec. 29. 19:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem hinném! Valamennyit fizetni kell! A lepusztult kocsmába is fogyasztani kell, vagy max adsz pénzt! Nemhogy egy étterembe! Nincs ingyen semmi!
2022. dec. 29. 19:12
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem, de ha veszel ott egy vizet már bemehetsz. Igaz, most az is 500ft, de am is kb 200 lenne a public toalett.
2022. dec. 29. 19:15
 3/14 anonim ***** válasza:
39%

Csak így simán nem.

Én egyszer egy főút mentén lévő cukrászda mosdójába akartam bemenni kábelt fektetni és közölte velem a pultos hölgy hogy csak fogyasztó vendégeknek. Akkor kínomban rendeltem tőle kávét elvitelre és ameddig ott összedobta nekem addig bementem telepakolni a retyót. Amikor végeztem akkor láttam a táblán hogy wc használat 100 Ft/Fő abban az esetben ha nem vagyunk fogyasztó vendégek. A kávé ami 2 dl volt és kértem hozzá cukrot meg tejszínt az került akkor 550 Ft-ba, és mivel elvitelre kértem és kiöntötték nekem olyan papírszerű pohárba így annak a díját is felszámolták és így került 680 Ft-ba....

Csak azért mert elmentem sz@rni és nem volt akkor türelmem végigsasolni a táblákat hogy fogyasztás nélkül megúszhattam volna 100 Ft-tal ezt az egészet. Az igaz hogy lett egy kávém amit útközbe eliszogattam de nem terveztem venni, és nem is akartam. A csaj meg szerintem jót kuncogott ott magában hogy lehúzott engem elég keményen.

2022. dec. 29. 19:35
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
3# Még az a jobbik eset hogy lehet használni minimális pénzért pl 100Ft ért! De van ahol csak akkor ha veszel is valamit amit 500 alatt ha nem több nem úszol meg!
2022. dec. 29. 19:52
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
én egyszer Debrecenben jártam úgy hogy világvége hangulat lett wc ügyben és nem tudtam volna csak úgy elintézni mert nagyon forgalmas helyen voltam bevetődtem egy mekibe és az eladó tőlem fitalabb huszas sráchoz az volt az első kérdésem hogy használhatnám-e a wc-t..... lehet utána egy perccel körberöhögtek, de akkor tök természetesen mondta hogy persze ott van balra. utána rendeltem is, nem volt semmi negatív hangulat. hát pl. nekünk ezt a közelünkben a nyíregyiben nem tudtam volna eljátszani, mert ott eleve blokkon van a kód amivel retyóra mehetsz
2022. dec. 29. 20:17
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Igen, mekiben én is csak kóddal tudtam menni wcre.
2022. dec. 29. 20:31
 7/14 NTBS ***** válasza:
78%
Nem. Ingyen nem.
2022. dec. 29. 21:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Régen ez természetes volt, de már egy ideje rájöttek, hogy ebből üzletet is lehet csinálni. Mondjuk részben érthető, mert egyes WC turisták arra élvezkedtek, hogy lelakták a helyiséget és ezzel nem kis kárt okoztak a tulajdonosoknak. Gondoljunk csak az ingyenes helyek állapotára az autópályákon.
2022. dec. 30. 03:43
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Hogyne, úgy is van kiírva mindegyikre, hogy "Gundel étterem és nyilvános huggyozda"
2022. dec. 30. 08:59
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Már mindenért fizetni kell! Mivel a WC-t is takarítani kell valakinek! Azt sem használhatod puszira...Ismerősöm pl piacon vett Flexet és jó dolog hogy az árúsnak volt ott áram forrás, mert kilehetett próbálni jó e stb... És még ott is 80Ft fizetni kellett ismerősömnek 2-3 másodpercért amíg bedugta megnézni működik e...Szóval még a próbáért is pénzt kérnek el...
2022. dec. 30. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!