Mi a magyarázata a magyar éttermekben tapasztalható minősíthetetlen, ehetetlen, ruppótlan ételeknek?
Figyelt kérdés
Mind állag, mind pedig íz tekintetében? Mintha a menzás Piri néni akarna hülyének nézni minden egyes alkalommal, ha beülök valami kamu csárdába. Ha szakácsokkal beszélgetek, teljes homály a kaják normális elkészítéének tekintetében, cserébe hatalmas az arcuk. Valaki elmagyarázná az egészet, mert én tényleg nem értem? köszi :)2020. dec. 10. 20:03
1/18 anonim válasza:
A beképzeltség, mint kulcsszó, rád vonatkozik?
2/18 A kérdező kommentje:
Lehetséges. De te pl nyomatnál literszámra ketchup-ot 2 kg darált húshoz a bolognaiba, azzal a jelszóval, hogy ezt így szeretik a környéken? :) nem kiskanállal. Konkrétan liteteres mennyiségben. Csinálnád? Miért, meg hogyhogy?
2020. dec. 10. 20:17
3/18 A kérdező kommentje:
Levesnek meg vegetafőzetet.Belebaszva mindenféle hámozott hulladékot, meg zöldségszárat, mint zöldség "alaplevet". Etetnéd ezt másokkal? :D Mert ezek igen :D szemrebbenés nélkül.
2020. dec. 10. 20:24
5/18 anonim válasza:
A "magyarossal" egybefonódott a nagy adag és a nagyon ismerős ízek. Ha bárki vissza mer nyúlni a Kádár-kor előtti vagy az erdélyi, vajdasági, felvidéki konyhához és nem ad 2000 kalóriát egy tányéron, sok esetben nem tud megélni. Azért nagy javulás látható, nyáron Eger környékén utazgattam és alig futottam rossz étterembe. A Szekszárd környéki gasztró meg évek óta remek. Én is irtózom a rántott hús vegyes körettel helyektől, van azért pár, amelyik jól csinálja, de nem sok.
6/18 anonim válasza:
Szerintem rossz éttermekbe jársz...
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hova érdemes menni szerintetek? Ahol lehet jó és kielégítő ételeket is enni? Főváros kivételével. Jó rántott húsos helyek is érdekelnek, nem vagyok sznob, csak volt néhány kellemetlen élményem a napokban...
2020. dec. 10. 21:02
8/18 anonim válasza:
Encs, "Anyukám mondta" étterem.
Kistücsök - Balatonszemes
9/18 anonim válasza:
Fontos lenne tudni, hogy mennyi pénzt áldozol éttermi élményre, mert amiről te beszélsz, az a legalja kifőzde, ahol a heti menü 900 ft. A színvonal pénzbe kerül, jobbnál jobb éttermek vannak Magyarországon.
10/18 anonim válasza:
9: ja-ja, nekem is az volt az érzésem, hogy max ilyen "pléhcsárda" nevű helyeken járhat, ahol az első három legfőbb szempont az adag mérete. :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!