Az ilyen minősíthetetlen zenét, mint ez, hogy a fenébe lehet élvezni?
https://www.youtube.com/watch?v=626fsEM1Cts&ab_channel=Spinn..
5 éve egy régebbi munkahelyemen az egyik kolléganőm hallgatta a music fm-et, nem morzsoltam el egy könnycseppet sem, amikor megszűnt, sőt egyfajta örömet éreztem, mert ez a rádió engem traumatizált. Nem volt egy zene se amire azt mondtam volna, hogy öröm volt hallgatni, az összes pop trash volt, állandóan ismételgették, és a fenti zene amit belinkeltem számomra az volt a legrosszabb. Rákerestem a szövegére, annyit énekelnek csak benne, hogy "Melletted jobban érzem magam, oh baby" "Akkor maradjunk együtt" Ennyi! Ez a szövege. Valami hihetetlen idegesítő az ahogy éneklik. Hogy a fenébe lehetett ez a szar annakidején topsláger. Minden egyes rohadt délelőtt leadták ezt a szar zenét, nem egyszer balhéztam össze a kolléganőmmel, mert nem szándékozott fülest felvenni magára. Annak idején edző terembe is jártam a legtöbbször ott is a musicfm ment. Mikor diákmelóztam ott is nem egyszer a musicfm ment.
Múltkor, a mostani munkahelyemen bementem az egyik irodába ahol zenét hallgattak, és bakker a mai napig leadják ezt a szart, nem tudom melyik rádión ment, de hihetetlen, hogy mai napig leadják ezt a förtelmet.
A ritmusa jó és háttérzenének megteszi.
Nekem se tetszik de felesleges kiakadni ezen.
Nekem se jön be ez a zene.De annyira nem vészes.Ha ez ennyire kiakaszt,akkor mi történt volna veled,ha mondjuk ilyeneket kell kényszerből hallgatnod...minimum agyvérzés:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!