Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az ilyen minősíthetetlen...

Az ilyen minősíthetetlen zenét, mint ez, hogy a fenébe lehet élvezni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=626fsEM1Cts&ab_channel=Spinn..

5 éve egy régebbi munkahelyemen az egyik kolléganőm hallgatta a music fm-et, nem morzsoltam el egy könnycseppet sem, amikor megszűnt, sőt egyfajta örömet éreztem, mert ez a rádió engem traumatizált. Nem volt egy zene se amire azt mondtam volna, hogy öröm volt hallgatni, az összes pop trash volt, állandóan ismételgették, és a fenti zene amit belinkeltem számomra az volt a legrosszabb. Rákerestem a szövegére, annyit énekelnek csak benne, hogy "Melletted jobban érzem magam, oh baby" "Akkor maradjunk együtt" Ennyi! Ez a szövege. Valami hihetetlen idegesítő az ahogy éneklik. Hogy a fenébe lehetett ez a szar annakidején topsláger. Minden egyes rohadt délelőtt leadták ezt a szar zenét, nem egyszer balhéztam össze a kolléganőmmel, mert nem szándékozott fülest felvenni magára. Annak idején edző terembe is jártam a legtöbbször ott is a musicfm ment. Mikor diákmelóztam ott is nem egyszer a musicfm ment.

Múltkor, a mostani munkahelyemen bementem az egyik irodába ahol zenét hallgattak, és bakker a mai napig leadják ezt a szart, nem tudom melyik rádión ment, de hihetetlen, hogy mai napig leadják ezt a förtelmet.

2020. szept. 30. 21:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is szar a fülemnek, de most nem mindegy neked ki mit hallgat? Örülj neki hogy neked nem ilyen ízlésd van azt jolvan.
2020. okt. 1. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Hidd el kérdező, a te attitűdöd sokkal minősíthetetlenebb, mint ez a zene. :) Óvodás szint.

Ha meg csak kitaláltad, és trollkodni, meg embereket provokálni jöttél, akkor kezeltesd magad, mert ekkora energiát fektetni egy ilyenbe valami komoly kattra utal...

2020. okt. 2. 06:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem rossz hatterzenenek, de annyira en se vagyok oda ezekert. En is rosszabbra számítottam.
2020. okt. 4. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!