Hogy düböröghet így a vendéglátás meg hogy van az embereknek pénze étteremre meg luxus szállodába menni ha ilyen magas árak vannak?
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 19:49
1/8 anonim válasza:
Ne csak népszavát olvass...
Látod, meglepődsz a valóságon...
2/8 anonim válasza:
Jaja, én is meglepődtem. Azóta nem is érdekel más, csak saját magam és a mikrokörnyezetem.
4/8 anonim válasza:
Az ország hány százaléka jár luxus szállodába? Mert a kevesebb, mint 1%-ból ne akarj már általános következtetést levonni.
5/8 anonim válasza:
Mert van, akinek van rá pénze, meg vannak turisták is. Rengeteg embernek meg arra sincs pénze, hogy egy vonatjegyet vásároljon a legközelebbi megyeszékhelyig.
6/8 anonim válasza:
Mondjuk sokan szép kártyából mennek, bár abból nem nagyon a luxus szálloda kategóriából.
7/8 anonim válasza:
októberben már januárig telve voltak a 4 csillagos szállodák, ma is tele van minden fürdőnél a parkoló. Azt se mondhatom, hogy az öreg nyugdíjasok meg a turisták miatt, mert azok ritkán járnak autóval.
8/8 anonim válasza:
Romaniabol jonnek sokan
Fura de ez az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!