Szeretsz a vendéglátásba dolgozni? Mi a véleményed róla? Tényleg annyira kegyetlen?
3 hónapig pincérnő voltam egy étteremben, muszájból. Nem volt olyan nap, hogy ne görcsbe rándult gyomorral mentem volna, minden pillanatát gyűlöltem!
Nem a vendégekkel volt bajom, hanem minden mással
Szó szerint azt tudnám megismételni amit az első írt. Nekem 4 hónap.
És annyi még hogy az elején meg a végén már nagyon nem ugyanazok dolgoztak ott, mindenki menekült
Brutális állóképesség kell hozzá, türelem és alázat. Nagyon emberfüggő hogy ki hogy bírja, és ritka hogy valaki ne menekülni akarna belőle.
Az a temperamentum amit a szakma megkövetel sokszor átszivárog/kihat a magánéletedre is (már ha van, mert nem könnyű ezzel össze egyeztetni)
Másik oldalról, vendéglátás az egyik top szakma ahol biztos megpróbálnak feketén dolgoztatni, és jó eséllyel nem is lesz lehetőséged megkerülni ezt sajnos.
Van persze kivétel, az elején én is egészen élveztem a folyamatos pörgést, addig a pontig amíg nem pont emiatt voltam feszült, addig a hétköznapok stresszét levezetni elég jó volt. Kikapcsol az agyad, és tényleg nem tudsz másra koncentrálni :D
Nyilván nem csak ember függő, de a hely típusától/milyenségétől is függ. Megpróbálni meg lehet, tapasztalatnak tapasztalat, illetve össze is tud kovácsolni emberekkel ha szorosan együtt kell dolgoznotok, de ha valahova, akkor ide jó ha van egy B terved :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!