Tinektek volt már valaha valami gondotok, konfliktusotok
ételfutárral?
Figyelt kérdés
Mondjuk hogy húzta a száját, esetleg be is szólt, mert hogy nem adtatok borravalót. Esetleg a kézbesített étel kifogásolható volt valamilyen szempontból, neadjisten kiderült, hogy beleköpött vagy ilyesmi.
Volt már ilyesmi dolgokban részetek? Ha igen, mit reagáltatok?
Ja és úgy, hogy a szállítási költség is benne van az árban. Pl ha rendelek kb 2000 forint a kiszállítás. Erre még adjak plusz borravalót?!?
2023. aug. 12. 12:41
62/72 anonim válasza:
Tudok ismerősről aki pisit csepegtetett direkt a kiszállított ételbe mert nem kapott borravalót.
Az ilyet félholtra kéne verni.
2023. okt. 2. 01:06
63/72 anonim válasza:
Kajás futárral nem...Építőanyagos volt hogy vettem pár zsák valamit...És segített egy zsákot behozni, gondolom borravalóért...De nem adtam mert amúgyis 10-20 volt nálam akkor nézett rám flegmán meg húzta a száját...
2023. okt. 2. 17:32
64/72 anonim válasza:
én ilyenkor már leállítanám hogy ne segítsen behozni mert nem tudok borravalót adni, így szemébe. ha ezek után is segít, nem is várja el, nem kell kellemetlen helyzetbe kerülni
2023. okt. 2. 17:36
65/72 anonim válasza:
62: Utólag hogy tudott bele csepegtetni, honnan tudta hogy nem kap?
64: Én is elvoltam havazva, gondolkodva és nem is volt eszembe hogy legyen nálam kisebb pénz! Meg a rakodás után hirtelen nem tudtam mit csinálni! Mindegy amúgy mert rá 1 hétre jött megint akkor is segített és kapott egy 1000-est!
2023. okt. 2. 17:43
66/72 A kérdező kommentje:
65: Gondolom, már többször is szállított neki, és sosem kapott.
2023. okt. 2. 17:46
67/72 anonim válasza:
Igen az áldozat rendszeresen rendelt az étteremből.
2023. okt. 2. 17:54
68/72 anonim válasza:
Hát ha rendszeresen rendelnek és mondják a futárnak hogy az Ady Endre 2 re kell vinni lehet megjegyzi az egyént...Én nem biztos meg tudnám címről hogy hirtelen ki is az! És az sem biztos mindig az eszi meg...Szemétség akkor is szerintem a futártól!
2023. okt. 2. 18:09
69/72 anonim válasza:
pont a minap.
Becsben elunk. A kedvenc Pizzazonkbol ahogy a legjobb Napolyi pizzakat csinalak rendeltunk.
A FUtarnak 5 euro borravalot akartunk adni
50 centesekbol es 1 eurosokbol.
Total felhaborodott hogy miert igy aproban adjuk. Leesett az allam es racsuktam az ajtot :-D ES a csavo kopogott hogy mind1 keri adjam oda.
Elkuldtem.
2023. okt. 11. 13:51
70/72 anonim válasza:
69# Hát igen! Pedig az még nem is olyan sok apró...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!