Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tinektek volt már valaha...

Tinektek volt már valaha valami gondotok, konfliktusotok ételfutárral?

Figyelt kérdés

Mondjuk hogy húzta a száját, esetleg be is szólt, mert hogy nem adtatok borravalót. Esetleg a kézbesített étel kifogásolható volt valamilyen szempontból, neadjisten kiderült, hogy beleköpött vagy ilyesmi.

Volt már ilyesmi dolgokban részetek? Ha igen, mit reagáltatok?

2022. nov. 20. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
91%
kisvárosban élek, évi ha 2-3 alkalommal rendelek pizzát. már úgy megszedte magát hogy tart futárt (vagy többet) előtte a tulaj hozta ki mindig, nem adtam borravalót. legutóbb sztem tavaly volt még egy futár srác jött, valami 40 vagy 70 volt a vége, mondtam neki a következő szás keres összeget hogy annyit adok. viccelődve mondja hogy ok, rendes vagy, de aztán olyan meglepődött fejet vágott hogy csak azt az összeget adtam hogy biztos azt gonolta hogy azon felül még borravalót is adok pluszban. azóta már lecsesztek itt is hogy pár tiz forintot ne adjak, inkább semmit, de nem tudom, nekem ha pont annyi hiányozna valamihez hogy meg tudjam venni igen jól jönne. bár én az 5 forintokat is felszedem utcán.
2022. nov. 20. 17:59
 12/72 anonim ***** válasza:
90%
Én pont egy ilyen helyen dolgozom, sajnos rengeteg konfliktus van a futárokkal és sok ember szándékosan provokàlja is őket, persze futàrok közt is vannak problémásak. Itt a kérdés alatt amúgy valóban mindenki milyen megértő és normálisan áll a témàhoz, nagyon ritka...
2022. nov. 20. 18:08
 13/72 A kérdező kommentje:
9: Én úgy vagyok vele, hogy a borravaló az egy esetleges extra. Akkor adok, hogyha valamilyen szempontból kiemelkedő szolgáltatást kapok. Futár esetében, ha mondjuk szupergyorsan kézbesít, és érezni, hogy még jó meleg az étel. De automatikusan nem jár, ezt hülyeségnek tartom.
2022. nov. 20. 18:16
 14/72 anonim ***** válasza:
12%

Borravaló nem jár, de úgy illik!

Hlyeségnek tartom, hogy ha valaki ezen garasoskodik.

Ha nincs 100 forintja adományba, akkor inkább ne is rendeljen, mert szerintem ciki - én legalábbis rosszul érezném magam, hogy ha nem adnék!

2022. nov. 20. 18:41
 15/72 anonim ***** válasza:
97%

Én az Interfoodtól rendelek időnként, (heti 1x) nem is tudná kihozni a futár melegen, mert alapban lehűtik a becsomagolt ételeket.

Délelőtt 9-10 között itt a kaja, beakasztja a kapu belsejére (családi ház) A futárlánnyal nem is szoktam találkozni, de volt, hogy telefonon beszéltünk. Ő hívott, hogy a megszokott időhöz képest késni fog, mert bedöglött az autója. Félórával jött később.

A havi 4-5 rendelésemre az első rendelés fizetésekor - ezt direkt nem bankkártyával rendezem, hogy találkozzunk - adok neki egy ezres jattot, aztán a következő hónapban megint.

Nagyon rendben vagyunk egymással.

Megjegyzem, az elején amikor nem is találkoztunk, tehát jattot sem kapott, ugyanilyen korrekt, aranyos volt.

2022. nov. 20. 18:44
 16/72 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk ha 2690 Ft a végösszeg, akkor adok neki 3 ezret.

Nem lenne pofán kifillérezni..., de persze biztos van olyan, aki megteszi!

És ebből lesznek aztán a morcos futárok meg az elégedetlen vevők. :)

2022. nov. 20. 18:44
 17/72 anonim ***** válasza:
90%
Úgy illik? Megkérdezhetem, hogy miért illembe csomagolod a megfelelési kényszeredet 14-es? Mert ha nem adsz, az a mozi pörög, hogy mit fog gondolni?
2022. nov. 20. 20:20
 18/72 anonim ***** válasza:
8%
szerintem az elvártat akarta használni az illik helyett. sajnos manapság ha már nem adsz, egy lenézett sz*rkupac leszel és még félhetsz is ha megjegyez magának hogy ne tegyen semmi rosszat az ételeddel legközelebb, vagy ne büntessen azzal a futár hogy legutoljára hagy, esetleg eljátsza hogy nem találja a helyet és lehív bosszúból az adott utca végére átvenni...megtörtént eset sajnos
2022. nov. 20. 20:24
 19/72 anonim ***** válasza:
11%
nemrég boncolgatta valaki ezt a témát https://www.youtube.com/watch?v=JCNUAYyJYxs
2022. nov. 20. 20:27
 20/72 anonim ***** válasza:
6%

Így van, kedves 18-as!

És nem a megfelelési kényszer, hanem a jó érzés az, ami nem engedi azt, hogy kiaprózzam a futárt.

De nyilván aki smucig vagy csóró, az ezt úgy sem érti. :)

2022. nov. 20. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!