Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tinektek volt már valaha...

Tinektek volt már valaha valami gondotok, konfliktusotok ételfutárral?

Figyelt kérdés

Mondjuk hogy húzta a száját, esetleg be is szólt, mert hogy nem adtatok borravalót. Esetleg a kézbesített étel kifogásolható volt valamilyen szempontból, neadjisten kiderült, hogy beleköpött vagy ilyesmi.

Volt már ilyesmi dolgokban részetek? Ha igen, mit reagáltatok?

2022. nov. 20. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim válasza:
100%
Soha semmi. Talán életemben egyszer volt egy kedvenc pizzériámnál hogy valami lemaradt a rendelésből, akkor kulturáltan, privát módon jeleztem a pizzériának (ezt azért mondom mert ilyenkor sokan egyből lövik az egycsillagot facebookon vagy valahol...) aztán elküldték a lemaradt rendelést meg valami ajándékot
2022. nov. 20. 16:04
 2/72 anonim ***** válasza:
97%
Nem volt. És egyéb futárral sem.
2022. nov. 20. 16:23
 3/72 anonim ***** válasza:
100%
Egy fura esetem volt, hogy a melohelyemre nem azt az ételt hozták, amit rendeltem. Pontosabban, csak félig stimmelt, mert ugyan csirkemell volt, de más körettel. és volt hozzá öntet is, amit én nem kértem. így is megettem volna, de eszembe jutott, hogy valahol valaki erre vár. Gyors kiszaladtam és szerencsére a srácot még elcsíptem a parkolóból kifelé, így vissza lettek a kaják cserélve.ez az eset is inkább kicsit vicces volt, egyáltalán nem haragudtam, egyébként jó fej futárok vannak, soha semmi gond nem volt. Nekem különösebb elvárásaim nincsenek is, hozza ki tisztán, gusztusosan,ennyi.Tudom, hogy szar munka és túlhajtják őket, ezért maximálisan megértem, ha nem röpködnek körbe boldogan vigyorogva.
2022. nov. 20. 16:23
 4/72 A kérdező kommentje:

Olvastam valahol olyan esetet, hogy a pizzafutár felvitte a pizzát a tizedikre, és amikor a rendelő átvette, és nem adott borravalót, akkor trágár szavakkal kiosztotta, hogy mekkora szemétláda, hogy felcipelteti vele a pizzát, és nem képes némi extrát adni cserébe.

Nekem személyesen csak olyan volt, hogy egy haverral rendeltünk pizzákat, a haver ötemeletes panelban lakott a negyediken. És a futár eléggé flegma pofát vágva távozott, miután a haver semmi mást nem adott a kezébe, csak a pontos összeget.

2022. nov. 20. 16:34
 5/72 anonim ***** válasza:
81%
Én 4. en lakok, de mindig szaladok a futár elé, hogy ne kelljen teljesen a negyedikig felmásznia, bár borravalót nem sokat tudok adni, pár forint azért mindig jut.
2022. nov. 20. 16:38
 6/72 anonim ***** válasza:
89%
De jó lenne, ha minden ember ilyen normális lenne, mint ti itt a kérdés alatt. Semmi hátsó szándékot nem láttok egyből bele a kérdésbe. Illetve a kérdező is szimpatikus. 😊
2022. nov. 20. 17:02
 7/72 anonim ***** válasza:
97%

Soha semmilyen gondom nem volt velük.

Csengettek/dudáltak, odaadták a kaját, fizettem, jó étvágyat kívántak és már ott sem voltak.

2022. nov. 20. 17:24
 8/72 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Ha hiányos volt is a kaja vagy netán elcserélte, visszaszaladt érte.

Én mindig szoktam adni borravalót a futároknak, meg szépen beszélek velük - meg is szoktak lepődni, de látszik rajtuk, hogy nagyon örülnek és ez engem is boldoggá tesz, mert jót tenni jó érzés, nagyon! :)

Mindig arra gondolok, hogy nekem is jól esne, így igyekszem úgy viselkedni, ahogy azt magammal szemben is elvárnám!

2022. nov. 20. 17:42
 9/72 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem totál hlye, aki a futárokkal konfrontálódik vagy nem ad nekik borravalót és tuti, hogy legközelebb direkt kicsesznek majd vele..+!

Meg mondjuk nekem nem is lenne pofám utána onnan rendelni újra...

2022. nov. 20. 17:44
 10/72 anonim ***** válasza:
84%

Én a borravaló/hálapénz intézményétől undorodom. Nem szoktam adni soha. Szerencsére rendesen megfizeti a dolgozóit az étterem, ahonnan rendelni szoktam. Rendes, kulturált figurák hozzák az ételt, akik nem köpdösik össze a kajádat, ha nem adsz borravalót. (Mondjuk ez eléggé vidék, azt azért hozzáteszem.)

De szerintem gusztustalan, hogy a munkáltató arra apellál, majd borravalóból megoldja a futár a hó végét.

2022. nov. 20. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!