Szerintetek ez a csirke még nyers?
Figyelt kérdés
Rendeltem vacsorát egy étteremtől és ezt kaptam.
Én vagyok csak túl óvatos és mindent nyersnek nézek, vagy ez még tényleg az?
2022. szept. 28. 21:38
11/18 A kérdező kommentje:
Ilyen esetben, ha írok az étteremnek, akkor legalább visszaadják a pénzemet? Mert én ezt így nem fogom megenni, de azért elég sokat kifizettem érte és nem szeretek a semmiért pénzt kiadni.
2022. szept. 28. 22:25
12/18 anonim válasza:
sajnos bele szoktak kötni hogy akkor miért ettél belőle, fogyasztottad el egy részét, nem akar magának veszteséget senki nyilván. de látszik rajta hogy nyers, nem is tudom hogy adhattak ki ilyet
13/18 anonim válasza:
Úristen ez undorító. Ugye nem etted meg?
14/18 anonim válasza:
Dehogy szoktak belekötni, udvariasan elnézést kérnek és felajánlanak valami kompenzációt. A pénzvisszaküldés valószínűtlen, inkább egy másik alkalommal leeheted az összeget.
15/18 anonim válasza:
Süss rá még egy kicsit, a fotót meg küldd el az elkövetőnek. Szerintem ez nyers.
16/18 anonim válasza:
Hát most ez nem rosszindulatból írom de ezért nem eszek ilyen rendelt szarokat. Inkább megcsinálom magamnak arról legalább tudom hogy jó meg nem ért hozzá senki mert azért hallottam már érdekes dolgokat.
18/18 anonim válasza:
Határeset, annyira nem nyers hogy beteg legyél tőle, viszont nyers íze van és undorító ahogy kinéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!