Szerintetek ez a csirke még nyers?
Figyelt kérdés
Rendeltem vacsorát egy étteremtől és ezt kaptam.
Én vagyok csak túl óvatos és mindent nyersnek nézek, vagy ez még tényleg az?
2022. szept. 28. 21:38
2/18 anonim válasza:
Nem túl bizalomgerjesztő. Egyébként kép alapján szerintem még nyers valamennyire.
3/18 anonim válasza:
Ez milyen része akar lenni a csirkének? Hogy elkészítve? Küldd nekik is el a fényképet.
4/18 A kérdező kommentje:
Ez elvileg vasalt csirkecombfilé. Kicsit szerintem fura az állaga is, mintha keményebb lenne mint máskor. És a főleg a hús szélén vannak ilyen véresnek és nyersnek tűnő részek. Én is gondolkoztam, hogy visszajelzek az étteremnek, hogy én nem ezért fizettem.
2022. szept. 28. 21:59
5/18 anonim válasza:
Ez inkább valami házi kezdő kutyulásnak tűnik. Ha rendelted nem túl nívós a hely színvonala...
6/18 anonim válasza:
Fúj. Pont ezért nem rendelek már készételt, es nem is megyek étterembe, mert a költségcsökkentés miatt elindult a trükközés, és a szr minőség nyújtása.
7/18 A kérdező kommentje:
Amúgy mire felfedeztem ezeket a szép részeket, addigra már ettem a csirkéből. Azok a részei nem tűntek rossznak. Lehet ebből bajom? Mert az baromira nem jönne most jól.
2022. szept. 28. 22:09
8/18 anonim válasza:
határeset. ha a piros és rózsaszín rész hús, akkor nyers. de ha csak nem volt rendesen megpucolva a comb, kkor eleht ilyen sütés után is
mindenesetre gusztustalan, és mindenképp jeleznék nekik
9/18 anonim válasza:
Ami nem tűnt nyersnek, attól nem.
10/18 anonim válasza:
Tovább kellett volna vasalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!