Így enni? (többi lent)
Figyelt kérdés
egy kérdésnél olvastam:
Megszúrod a húst, levágod belőle a megfelelő méretű darabkát, aztán a villával a szádba rakod a levágott darabot. Aztán rákotorsz a villára egy kis köretet, és azt is a szádba rakod. Utána összerágod ami a szádban van, és lenyeled.
Ezt így tényleg illik? Tudom, sokan úgy csinálják, hogy a villára rakják egyaránt a húst és a köretet, és úgy teszik a szájukba egyszerre, és így egyszerre is rágják meg. Ez természetesen rendben van. De ha külön-külön tesszük ezt, akkor nem undorító a húst nem megrágni, hanem rögtön utána tenni mellé a köretet?
2022. szept. 14. 21:35
1/12 anonim válasza:
Kedves vagy, igen, ez így elegáns.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem bántásból kérdeztem, hanem kíváncsiságból.
2022. szept. 14. 21:47
3/12 anonim válasza:
Én még nem láttam olyat, hogy a húst és a köretet egyszerre teszik a villára.
4/12 anonim válasza:
Ez így teljesen korrekt. Én egyik kezemmel a húsért szoktam nyúlni, a másikkal a savanyúság felé ha van. Olyan is előfordul, hogy a harmadik kezem a szószba mártogatom.
5/12 anonim válasza:
Még olyan is van, hogy bekapja a húst, a köretet és még dob rá egy kis vizet és akkor kezdi rágni. :(
6/12 anonim válasza:
Én még olyat is csináltam, hogy egy egész húst berakok a számba meg két kanál savanyúságot, és úgy nézek ki, mint egy hörcsög.
7/12 anonim válasza:
Nekem ez fura. Nem nyitnám ki a szám úgy hkgy van benne kaja.
Én levágok egy darab húst, felszúrom avillára, majd rákotrom a köretet
8/12 anonim válasza:
Megrágom és lenyelem a húst, majd utána eszek következő falatként köretet. Szerintem ez a normális.
10/12 anonim válasza:
Ha szép és omlós a hús, akkor szeretem ízlelgetni a számban. Olyankor nem kell köret. Ha jól laktam szeretem leöblíteni egy pohár vörös borral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!