Csak szerintem húzza le pofátlanul a Wolt az embereket? Lent kifejtve.
A futárok kapják a kiszállítási díjat, csak nem közvetlenül.
Egyébként nem a Wolt árazza felül az ételeket, hanem maga az étterem. Persze ez nyilván a jutalék miatt is van így, de attól még az étterem döntése ez. A Wolt 25%-ot vesz le, a majdnem 50%-os felülárazás valószínűleg azért van, mert az étterem úgy gondolta, hogy ennyiért is megveszik.
Ami nem túl irreális egy helyben 1270ft-os étel esetében. Mégis mi ez, egy tál spenót feltét nélkül?
Akkor most számolj is egy kicsit. 1.270 Ft a fogás, amiben benne van az étterem minden költsége és haszna. Erre jön rá 670 Ft, amit a Wolt tesz rá. Ebből nekik fizetniük kell a szervereket (áramköltség, folyamatos biztonsági fejlesztés és felügyelet, ha nem saját szerver, akkor bérleti díj...), az ügyfélszolgálatot, a saját számláikat, a reklámokat, és hát ugye valamennyi haszon se ártana.
Aztán ehhez jön még az 550 Ft-os szállítás. Ebből kell fizetni a futárt, aki a saját autójával szállítja ki a rendeléseket, amit azért valamiből fent kell tartani, tehát nem kaphat kézhez havi 200-at.
73V9N
Első rendelés esetén kuponkód. Kedvezményt ad. Nem tudom meddig érvényes, nekem ma tegnap működött.
Én azt nem értem, ha valaki csodálkozik, hogy egy ebből élő cég ráteszi a saját hasznát, MIÉRT AZON KERESZTÜL RENDELI A SOK PANCSER???
A Wolt, meg a Foodpanda nélkül is meg lehet rendelni az ételeket!!!
Pélául úgy, hogy megfogod a telefonod, és felhívod az adott éttermet, Pizzázót stb..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!