Szerintetek is gáz ha egy középkorú tanár pofátlanul flörtöl a huszonéves hallgatóival?
Szerintem baromi szánalmas, főleg ha a diák a kisujját sem mozdította, hogy ez legyen a tanár reakciója.
Emlékszem, mikor elsőéves mérnökhallgató voltam, egy kész atrocitásnak éltem meg az egyetemi napjaimat. Megszoktam, hogy csinosan megyek mindenhova, de egyszerűen úgy éreztem magam ott az első napokban, mint egy macskák közé dobott egér. Mindenki bámult, emberek kerestek ki a névsorból és irkáltak nekem kéretlenül, és akkor még az egyik oktatóm is elkezdett flört szerű, de számomra inkább lealacsonyító jeleket mutatni felém. Mikor a többiek előtt elkezdett velem személyeskedni (lényegtelen, hogy kedves volt, éreztem a nyálszagot és undorodtam az egésztől), azt hittem, elsüllyedek szégyenemben. Akkor még alig 3-4% volt a lány a szakon, úgy kapaszkodtunk egymásba a koliban is, mintha nem is tudom, hol lennénk. Időbe telt megszokni és kezelni ezeket a dolgokat.
Nem, nagyon nem oké, hogy egy vén fsz, aki ráadásul fölötted is áll, folyatja rád a nyálát egy olyan helyen, ahol te más céllal vagy.
Nincs ebben semmi rossz.
Mindketten felnőttek, huszonéves korra ezt már kezelni kell tudni. Semmiben sem másabb, mint egy hasonló korút lepattintani, vagy elkezdeni járni vele.
A lányon múlik a folytatás.
Ha az kellemetlen, hogy a többiek előtt flörtöl vele, azt nyugodtan ki is kérheti magának, vagy figyelmeztetheti, hogy ez neki kellemetlen.
Szerintem ebből nem érdemes nagy ügyet csinálni. Emberek szeretnek az ilyen helyzeteken felháborodni, de simán kezelhető.
A szóban forgó oktató amúgy nő
Elvált és már gimisek a gyerekei.
Ha pofátlanul flörtöl, tehát nem kölcsönös a dolog, akkor gáz.
Ha a diák is visszaflörtöl, szintén nem közömbös neki a tanár, akkor nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!