Szerintetek is gáz ha egy középkorú tanár pofátlanul flörtöl a huszonéves hallgatóival?
Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 23:38
11/15 anonim válasza:
Jah eléggé xD Nálunk az 1etemen ilyen nem fordulna elő :D Mindenki megvan a saját párjával jól. Ugyanakkor érthető lehet ha bejön némelyik mert mindenhol vannak elég jó csaj hallgatók
12/15 anonim válasza:
Azért nem minden egyetemi tanárnak van párja, vagy van meg vele jól. Én pl jelenleg szingli vagyok, és az exem alapszakos egyetemista volt, tehát nyitott vagyok a korosztályra, de saját diákkal sosem kavarnék.
13/15 anonim válasza:
Ha ez egyetemen van, akkor szerintem nem. Inkább az a gáz, ha a hallgatója a közeledést fogadja és jobb jegyért stb. lefekszik vele.
De ez az egész szituációfüggő is, konkrét történet alapján jobban ki lehet fejteni, hogy melyik fél volt a gáz és melyik kevésbé.
14/15 anonim válasza:
Igen, hiszen ő mint tanár egy tekintély. Olyan, mintha a főnök élne vissza a pozíciójával.
15/15 anonim válasza:
Pofával tegye! Vidám szilvesztert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!