Gyerekes a, hogy a kedvenc színem a rózsaszín huszonévesen?
Sziasztok.
Elég soktól megkapom, hogy miért pont az a szín, nem érzed gyerekesnek és ilyeneket. Pedig a rózsaszín az csak egy szín a sok közül és annak is van egy csomó árnyalata. Gyerekkoromban a kék dominált nálam, manapság inkább a pink, sok rózsaszín cuccom van jelenleg, sőt a szobámat is tervezem ilyenre festeni. Mondjátok, hogy nem vagyok egyedül ilyen korban aki kedveli a rózsaszínt :D. A többi szín nekem túl rideg, nem tudok vele azonosulni, míg a rózsaszín az nyugalmat ad nekem, komfortot, és hangulatos.
Ha az "általános" megítélést kérdezed, lányként egyáltalán nem baj ez :)
Nagynéném nappalija is full rózsaszín,és teljesen világos, meg otthonos lett. Ha te így érzed magad jól akkor csináld így :)
Nekem is a rózsaszín a kedvenc színen ☺️💖.
Szerintem nagyon szép és nőies.
Kb minden cuccom rózsaszín, a környezetemben már megszokta mindenki úgy érzem 😂.
(gyerekkoromban én is a kékért és a liláért voltam oda, sőt még fekete korszakom is volt, de manapság már teljesen megváltozott az ízlésem ☺️)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!